Annonce
Ugeavisen Bramming

Søndag bliver familiedag i Endrup

Annonce

Endrup: Klubhuset er udelukket på grund af coronarestriktionerne – men familiedag skal der være i Endrup, så nu beder præsten til sin Gud og andre måske til vejrguderne om, at det bliver godt vejr på søndag den 16. august. For årets familiefest holdes under åben himmel i Endrup Naturpark – lige ned til Sneum Å.

- Den årlige familiedag i Endrup og Vester Nykirke sogn er et fællesarrangement mellem kirke, idrætsforening og lokalarkiv med flere, og den forsøger vi at banke lidt mere liv i her i år i anledning af, at vi ikke kan bruge Klubhuset, som vi plejer. Men så kan vi til gengæld bruge de smukke omgivelser i Endrup Naturpark, siger sognepræst Uffe Vestergaard.

Han håber på at lokke flere børnefamilier med til dette års familiedag. Derfor er der arrangeret en børneteaterforestilling efter kaffe med rundstykker og gudstjeneste.

- Vi skal have lidt mere liv i tingene, så derfor prøver vi i år med børneteater ved Ole Barkentin og Brakentins Teater fra Ribe. Ole Barkentin er hamrende god. Han er for både børn og voksne – morsom og med dybe pointer, også for de voksne, fortæller Uffe Vestergaard.

Dagen begynder for de friske kl. 8.30 med en cykeltur. De lidt mindre morgenfriske kan vente til morgenmad 9.30 med kaffe og rundstykker. Efter børneteatret et der frokost med øl, pølser og de rundstykker, der ikke blev spist samme morgen. Efter sigende vil Vicki Thykiær underholde med at par viser, og hvis du mere er til en glimmer-tatovering, så kan Bibi Laursen hjælpe med det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce