Annonce
Ugeavisen Bramming

S i Bramming har fået ny formand

Socialdemokraternes hidtidige formand for partiforeningen i Bramming, Bjarne Thuesen, gik torsdag af på en ekstraordinær generalforsamling, hvor partiforeningen i Bramming stemte for at blive lagt sammen med socialdemokraternes partiforening Esbjerg Nordøst. Arkivfoto: Martin Wilde
Annonce

BRAMMING: Den socialdemokratiske partiforening i Bramming har fået ny formand. Det er byrådsmedlem Ulla Koman-Mejer, som blev valgt på en ekstraordinær generalforsamling torsdag aften. Hun afløser Bjarne Thuesen, der har været formand i en kortere årrække.

Den ekstraordinære generalforsamling blev holdt, fordi Socialdemokraternes partiforening i Bramming arbejder på at blive lagt sammen med partiforeningen Esbjerg Nordøst, som blandt andre dækker Sønderris, Hjerting, Guldager og Tarp.

- Esbjerg Nordøst ligger som en banan rundt om Esbjerg. Siden kommunalreformen i 2007 har det ligget i samme opstillingskreds til Folketinget som os, i Esbjerg Omegnskreds, lige som de tidligere Bramming og Ribe kommuner, fortæller den afgående formand Bjarne Thuesen:

- Med vedtagelsen på den ekstraordinære generalforsamling torsdag, har partiforeningen i Bramming gjort sit arbejde. Nu venter vi på, at Esbjerg Nordøst stemmer for, og derefter skal partikontoret ind over.

Den nye formand for socialdemokraterne i Bramming er byrådsmedlem Ulla Koman-Mejer. Arkivfoto: Martin Wilde

Det har ikke være muligt at få en kommentar fra den nyvalgte formand, Ulla Koman-Mejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce