Annonce
Ugeavisen Bramming

Sandwich i Nørregade genopstår

Hunden Jensen er nysgerrig efter at se, hvad det nu er der foregår i Sandwich-lokalerne: Og som der står på sedlen i døren, så åbner jeg 4. februar, siger en forventningsfuld Susanne Andersen. Foto: Kirsten Enevoldsen

Susanne Andersen fører Sandwich i Bramming videre som café i nyindrettede lokaler.

Annonce

BRAMMING: 4. februar fylder Susanne Andersens første barnebarn, Aya, ét år. Hun bor på Mors, men Mormor når ikke op for at synge hurra. Hun skal nemlig åbne Brammings nye café - i samme lokaler som alle kender som Sandwich i Nørregade.

- Og jeg glæder mig, siger Susanne, der er veninde med Ulla Fogh, som tidligere drev Sandwich, men nu har åbnet en ny café på Torvet i Ribe.

- Jeg har altid drømt om en café, hvor folk kan komme og hygge over en burger, en hotdog eller noget stjerneguf/stjerneskud, siger Susanne, der bor og er godt kendt i Bramming. Her drev hun nemlig i mange år Torvets Grill i Sct. Knuds Allé. Hun har så siden dels sørget for morgenkomplet til Hotel Britannias overnattende gæster i Esbjerg dels ekspederet gæster på Shell-tanken ved Korskroen:

- Men nu er det altså Sandwich her i Nørregade, fastslår hun med glade øjne og glæde over gemalen Sørens malerarbejde i lokalerne, som hun har gjort større ved at nedbryde et par vægge og nyindrette, så der er plads til både caféborde og en "pølseplads".

Susanne vil nemlig både fortsætte Ullas koncept med smørrebrød og salater og samtidig udvide sortimentet med ostemad og kaffe, franske hotdogs og andet fra Torvets Grill. Også karrydressingen følger med herfra, siger hun og nævner både tun- og skinkesalat i samme sætning.

- Jeg glæder mig til at kunne hygge om gæsterne - både her i den nyindrettede café og forhåbentlig også udendørs til sommer. Kunder kan desuden bestille både smørrebrød og andre lækkerier, som de så kan hente her til aftalt tid, fortæller Susanne, der planlægger med at skulle have en medarbejder til at hjælpe i køkkenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce