Annonce
Ugeavisen Bramming

Shakib har købt Smart Phone Repair

Shakib Nashir har overtaget forretningen Smart Phone Repair i Storegade. Foto: Martin Wilde

Forretningen, der reparerer mobiltelefoner, beholder sit navn, men kommer fra den 1. juli med i kæden af Easy Phone Repair-forretninger.

Annonce

Bramming: Samme forretningsområde, men ny ejer. Det er det korte budskab, efter Shakib Nashir har købt forretningen Smart Phone Repair i Storegade. Shakib Nashir er også ejer af forretningen Easy Phone Repair, som er en del af kæden af samme navn med 10 forretninger rundt i landet. Den har han haft i et år.

- Det at vi er med i en kæde betyder, at vi køber stort ind, så kunderne får fordel af billigere priser og høj kvalitet, fortæller Shakib Nashir:

- Vi står selv for reparation af alle mærker i telefoner, tablets og computere. Normalt klarer vi det i løbet af en time eller halvanden, og hvis vi ikke kan klare det, så har vi specielle teknikere på værksteder i Kolding og Haderslev, der kan hjælpe os.

Shakib Nashir er 33 år.Han er født i Afghanistan, men kom til Danmark i 1998.

Han er gift og har to døtre. Familien bor i Kolding.

Annonce

Samme navn

Shakib Nashir vil selv stå i forretningen i Bramming. Derudover vil der være en servicetekniker ansat.

- Selv om vi er med i kæden Easy Phone Repair, så beholder vi navnet Smart Phone Repair, da det er kendt og lokalt. Men vi har samme service og kvalitet som hos Easy Phone Repair, slutter Shakib Nashir.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce