Annonce
Ugeavisen Bramming

Signe Svendsen Trio i Kosmorama

Signe Svendsen med palle Hjorth & Lars Skjærbæk. Pressefoto

BRAMMING: Efter en ufrivillig corona-pause tages der nu igen fat på en ny runde arrangementer i Kosmorama i Bramming. Det sker fredag aften den 2. oktober, hvor Signe Svendsen Trio går på scenen i en helt ny konstellation.

Hun har således teamet op med Lars Skjærbæk – på guitar, mandolin og barytonguitar - og Palle Hjorth på orgel, synth, keyboard og harmonika for at skabe en helt ny ramme om sine sange.

-Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder, bliver en vild oplevelse, siger Signe Svendsen forud for Bramming-aftenen.

Annonce

Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige.

Signe Svendsen, der blev landskendt, da hun i 2001 sammen med Rollo og King vandt melodi grand prix med ørehængeren ”Der står et billede på mit bord”, har turneret solo med fuldt band i en del år. Derfor er Kosmorama-aftenen nu en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes stilrene form.

Koncerten gennemføres med de restriktioner og retningslinjer, som aktuelt gælder i forhold til covid 19 – og dermed med et begrænset antal gæster og med fokus på afstand og hygiejne.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Ugeavisen Bramming

Plastik i naturen

Annonce