Annonce
Ugeavisen Bramming

Skulderklap til Holberg

De store smil og de faste håndtryk var fremme, da lokalrådsformand Jørgen Holberg modtog månedens skulderklap af filialchef Søren M. Nielsen og journalist Kåre Welinder. Foto: Kirsten Enevoldsen
Lokalrådsformand overrasket med månedens skulderklap af Sydbank og JydskeVestkysten.
Annonce

BRAMMING: Både Søren Mouritsen Nielsen og Lillian Gildenpfennig fra Sydbank Bramming deltog i folkefesten for indvielsen af Skøjtesøen fredag aften. I sig selv ikke helt unaturligt, da de jo repræsenterer ét af byens lokale pengeinstitutter.

Hen mod festens afslutning viste det sig dog, at der var en ekstra grund til, at filialdirektøren dukkede op – iklædt bl.a. plastikpose med indhold i form af et skulderklap-diplom og nogle hundrede kroner i kontanter.

Bedst mens Jørgen Thiim netop var langt inde i et interview med lokalrådsformand Jørgen Holberg og borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) om Bramming-skolernes bygningsmæssige forfatning entrede Søren M. Nielsen og JV-journalist Kåre Welinder nemlig scenen og snuppede mikrofonen.

En lettere befippet lokalrådsformand måtte skynde sig at skåle med borgmesteren, før han blev kaldt frem.

Efter indstilling fra sine kolleger i lokalrådet modtog han – til stort bifald fra hele festpladsen – månedens skulderklap for sin indsats i lokalrådet til gavn for Bramming, stationsbyens fremtid og fortsatte udvikling.

Den overrumplede Jørgen Holberg takkede og delte straks æren med sine kolleger og adresserede en tak til de mange brammingensere, der ud og år ind gør en indsats for at gøre Bramming til en by, der er værd at bo og leve i for alle aldre.

Læs også: Kanon-fest for Skøjtesøen

Læs også: Tak for lyset

Læs også: De to piger kan noget!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce