Annonce
Ugeavisen Bramming

Slut efter 13 skønne år i Bramming

Nu begynder næste kapitel i Lailas sko-eventyr – sammen med datteren Gitte på Østervangsvej i Esbjerg. Foto: Kirsten Enevoldsen
2. januar klokken 10 åbner Gitte Christiansen i Esbjerg med sin mor som fuldtids-ansat.
Annonce

BRAMMING: Fire timer i lukketid klokken 17.30 stod den 75-årige – om nogen – inkarnerede skohandler, Laila Christiansen, i butiksdøren og smilede vemodigt ud mod N. A. Jørgensens Plads i Bramming, hvor hun de sidste 13 år har drevet skobutik.

-Jo. Det er sært, men min datter Gitte og jeg har haft 13 dejlige år her, og snart åbner Gitte vores butik nummer 7 – på Østervangsvej i Esbjerg. Butikken er lidt mindre end lokalerne her i Bramming, men den ligger lige så perfekt. Parkeringsplads lige ved døren og med direkte og hurtig kørsel fra alle verdenshjørner – ligesom i Bramming, fastslår Laila, der da også er sikker på, at kunderne fortsat vil komme fra Ribe, Brørup, Grindsted, Varde – og så vores trofaste kunder her fra Bramming.

Foruden Gitte, der er 47 år og har drevet skoforretning de sidste 23, er deres tidligere ansattte, Eva Rosenkilde, ansat på fuld tid i Esbjerg. Og forretningskonceptet er det samme som i de tidligere syv Laila-skobutikker:

Go’ service og et glad personale i højsædet. Det er det, der trækker kunder til – og selvfølgelig attraktive kvalitetssko, og dem skal en ”rigtig” skohandler jo have tæft for.


Go’ service og et glad personale i højsædet. Det er det, der trækker kunder til – og selvfølgelig attraktive kvalitetssko, og dem skal en ”rigtig” skohandler jo have tæft for.

Laila Sko


-Vi glæder os til at åbne i Esbjerg. Det vil ske med et brag af en fest, når nu coronaen har forladt os. Den er jo også skyld i, at vi ikke får sagt farvel med maner her i Bramming, men vi har kun grund til at være glade for årene og kundekredsen her, slutter hele Sydvestjyllands sko-lady.

Ja - sært blir' det at forlade Bramming, men nu glæder vi os også til at åbne i Esbjerg, siger Laila Christiansen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

Fem sække sko-julegaver

I forbindelse med lukningen og flytningen kom Gitte og Laila da også lige i julegavehumør. De pakkede tre sække med sko til Krisecentret: Børne- dame- og herre-sko. Til-og-fra-mærket lød: Til jer fra Gitte og Laila.

På to andre sække sko lød gavesedlerne på: Til Hjemløses Venner fra Gitte og Laila.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce