Annonce
Ugeavisen Bramming

Slut med coronalukning: Atter fuld gang i herretøjsbutikken

Dennis Christensen er en glad mand. Han er medejer af Din Tøjmand i Bramming, som nu endelig må åbne igen, efter at have været tvangslukket i lidt over to måneder på grund af coronarestriktioner. Arkivfoto: Martin Wilde
Det vrimlede med kunder hos Din Tøjmand mandag formiddag. Efter to måneders tvangslukning fik butikken endelig lov til at åbne igen.

BRAMMING: - Det er en glædens dag. Den har vi ventet på længe.

Så kort kan det siges, når man hedder Dennis Christensen og er medindehaver af Din Tøjmand i Bramming. Siden jul har været butikken - sammen med alle andre detailhandelsbutikker, der ikke sælger fødevarer - været tvunget til at holde lukket, så den frygtede covid-19 virus ikke ville blive spredt for meget.

Lige så længe har butikkens personale været sendt hjem. Men mandag var alle på arbejde igen.

- Langt det meste af tiden har Jens og jeg gået her og hjulpet kunderne pr. telefon. Folk har kunnet bestille og hente ved døren – eller vi har bragt varerne ud, fortæller Dennis Christensen.

Annonce

Julegaver byttes

Der har altså ikke været mulighed for at komme i butikken og få byttet eventuelle julegaver, som er købt i forkert størrelse. Men det bliver der nu, og det benyttede adskillige kunder sig af mandag formiddag.

- Vi bytter julegaver i løbet af hele marts, lover Dennis Christensen.

Annonce

Kun 20

Restriktioner er der dog stadig, selv om butikken nu må holde åbent. Der er nemlig et loft for, hvor mange kunder, der må være i butikken ad gangen. Det vil sige – der kommer et loft for, hvor mange, der må være i butikken. For det var endnu ikke fastsat mandag morgen, da Din Tøjmand åbnede, fortæller Dennis Christensen:

- Mandag morgen, da jeg var inde på nettet og kigge, stod der, at restriktionerne formentlig bliver… Det er ret frustrerende, at det ikke er meldt ud endnu. Men altså, med de regler, om de ser ud til at blive, må vi have 20 kunder i butikken med den størrelse butik, vi har. Og det vil holde.

Vi bytter julegaver i løbet af hele marts.

Dennis Christensen


Din Tøjmand gik – ligesom resten af Brammings detailhandel – glip af januarudsalget. Derfor holder Din Tøjmand fra mandag og de kommende to uger et let forsinket vinterudsalg, samtidig med, at de første sommervarer allerede er kommet på hylderne – og de er så ikke på udsalg.

- Vi kører 14 dage med udsalg, og bagefter laver vi butikken om med nye varer, fortæller Dennis Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce