Annonce
Ugeavisen Bramming

Solvej og Jan åbner handelscenter i Darum

Jan Bjerrum og Solvej Ladefoged åbner den 9. september Darum Handelscenter i en ombygget lade på Sønderbyvej 16 i Darum. Foto: Martin Wilde
Alt hvad man skal bruges til kæledyr. Det kan man snart købe hos Darum Handelscenter, som åbner mandag den 9. september i en ombygget lade på Sønderbyvej.

St. Darum: - Heste, hunde, katte, gnavere og får.

Jan Bjerrum begynder at remse op, og Solvej Ladefoged fortsætter:

- Det er alt til kæledyr!

De to er snart færdige med at bygge en lade om og i den indrette forretningen Darum Handelscenter, som åbner mandag den 9. september på deres ejendom, Sønderbyvej 16. De vil drive Darum Handelscenter ved siden af deres respektive fuldtidsjob, men med faste daglige åbningstider hver eftermiddag. To dage om ugen, heriblandt lørdag, er der også åbent formiddag, og torsdag eftermiddag bliver der bragt varer ud, hvis man skulle komme til at købe så store mængder dyrefoder, at det ikke kan være bag på ens egen cykel eller i bilen.

Darum Handelscenter

Darum Handelscenter er navnet på en 100 kvadratmeter stor butik med alt til kæledyr.

Butikken åbner mandag den 9. september kl. 15 på Sønderbyvej 16.

Der er reception på dagen.

Bliver butikken en succes, er der plads til udvidelser.

Kvalitet

- Vi handler med grimer, træktov, plejemidler og hvad vi kan finde til hunde og heste samt staldinventar og legetøj til katte og hunde. Vi er registreret som en dyrehandel, men vi sælger ikke dyr, fortæller Jan Bjerrum:

- Det er kvalitetsting, og der er noget til kunder, som ikke vil have de dyre varer. Vore varer ligger i kategorien mellem til bedre. Vi prøver at have et bredt sortiment, men er åben for nye tiltag.

Det kan lade sig gøre

Men hvorfor åbne et handelscenter, når man bor det sidste hus før diget?

- For at holde liv i vores landsby – og vise at det kan lade sig gøre at drive noget her i vores by, siger Solvej Ladefoged.

- Darum er jo en by med mange dyr, som passer til vores sortiment. Og vi vil gerne bruge nogle lokaler her på gården, der ellers stod tomme, supplerer Jan Bjerrum.

- Og vi kan jo selv lide dyr. Vi har dyr over alt – bare ikke i butikken. Og vi har jo selv fundet ud af, hvad vi vil have af foder til vores dyr, slutter Solvej Ladefoged.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce