Annonce
Ugeavisen Bramming

Spejdernes nye borde og bænke ved Skøjtesøen må benyttes af alle

Det er nogle reelle borde og bænke af massivt træ, Kaj Lykke Spejderne har fået og sat op mellem spejderhuset og Skøjtesøen. På billedet er det de otte-ti-årige minispejdere, der prøvesidder de nye bænke. Foto: Martin Wilde
Det er Kaj Lykke Spejderne, der har stillet dem op. Og når der er aktiviteter i spejderhuset, har spejderne fortrinsret. Men ellers må de nye borde og bænke benyttes af alle.

Bramming: De står mellem spejderhuset og madpakkehuset - og lige ud til bålpladsen. Tæt på skrænten og med udsigt ud over Skøjtesøen. Midt i Brammings grønne hjerte, der de senere år er blevet et yderst attraktivt fritidsområde.

De – det er to nye borde og bænke i massivt træ. Så tunge, at de ikke lige kæntrer for den næste vestenvind, eller kan bortføres, hvis nogen skulle komme på sådanne skumle tanker.

- Faktisk er det boret fast ned i betonklodserne, som de står på, så de bliver forhåbentlig stående, fortæller grenleder hos Kaj Lykke Spejderne, Morten Vismark.

Det er Kaj Lykke Spejderne, der har sat de to nye borde og bænke-sæt op.

- Betalt er de af et tilskud fra den fritidskulturelle pulje ved Esbjerg kommune, fortæller Kaj Lykke Spejdernes formand, Kristina Falther.

Tilskuddet omfatter også tre arbejdsborde, som står på den anden side af spejderhuset. De tre borde er i tre forskellige højder – spejdere vokser jo med alderen – og er beregnet til, at spejderne kan arbejde udendørs med eksempelvis at lave mad, løse koder og lave opgaver.


Alle andre, der går en tur rundt i området, kan sætte sig ned og kigge ud over området ved skøjtesøerne. Det er blevet rigtig fint, og vi er meget glade for det. Vi håber, både spejderne og alle andre forhåbentlig kan få meget glæde af de nye borde og bænke.

Kristina Falther


Bordene er altså anskaffet af den lokale spejdertrop, som også har lagt arbejdskraft i projektet med at tilvirke bordene og sætte dem op. Men borde og bænke må også benyttes af andre.

- Alle andre, der går en tur rundt i området, kan sætte sig ned og kigge ud over området ved skøjtesøerne. Det er blevet rigtig fint, og vi er meget glade for det. Vi håber, både spejderne og alle andre forhåbentlig kan få meget glæde af de nye borde og bænke, siger Kristina Falther.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce