Annonce
Ugeavisen Bramming

Spil aldrig poker om konen

Der er godt fyldt op i dobbeltsengen, når stykket med samme titel som moralen opføres: ”Sæt aldrig din kone på spil i poker”. Foto: Landsbyscenen
Annonce

HUNDERUP/SEJSTRUP: ”Sæt aldrig din kone på spil i poker”.

Det er den dristigt pirrende titel på det dilettantstykke, Landsbyscenen i Hunderup/Sejstrup er i fuld gang med at øve på. Og det bliver dristigere endnu, for faktisk er handlingen til den vovede side.

Hvilket måske lidt mere end antydes af, at det eneste stykke møbel, der er på scenen, er en dobbeltseng… Og mere vil den nytiltrådte formand for Landsbyscenen, Lene Skou Søgaard, ikke løfte af sløret for handlingen.

Det er Kirsten og Teddi Dahl Holm, der instruerer, og følgende otte lokale kræfter er på scenen: Jens Biltoft, Leif Bjerrum Jørgensen, Kjeld Østergaard Thomsen, H.C. Jochimsen – den lokale rocker, Anne-Bodil Frederiksen, Lone Kirkegaard Ingvartsen, Birthe Holm Birk og Pia Ebbesen.

Stykket vises traditionen tro i Sejstrup Forsamlingshus, og der er premiere den 24. januar, hvor aftenen starter med fællesspisning. Herefter vises det på hverdagene den 28. og 30. januar for så at holde stor finale-festaften lørdag den 1. februar. Her indledes der også med spisning, og både fredag den 24. og på festaftenen er det Vilslev Kokken, der leverer maden.

Til lørdagsfesten er der dans efter dilettantstykket, og her er det Out of Words, der leverer musikken.

Der er billetsalg i Sejstrup Forsamlingshus søndag formiddag den 1. december, så der skal snart træffes beslutning om, hvilken aften der skal krydses i kalenderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce