Annonce
Ugeavisen Bramming

Stemningsfuld aften på herregården

Endrupholm Herregaard i Endrup 20 km øst for Esbjerg blev testet som kulturmekka ved en Poul Krebs-koncert fredag aften. Foto: Endrupholmfonden
Poul Krebs-koncert på Endrupholm Herregaard var den første af flere prøvearrangementer, der skal teste stedet og udearealerne for at vurdere potentialet.
Annonce

ENDRUP: Der var fin sensommerstemning over den udendørs koncert med Poul Krebs, Endrupholmfonden fredag aften holdt på den fine, gamle herregård for omkring 250 indbudte gæster.

Koncerten var den første af flere prøvekoncerter på Endrupholm Herregaard, som indtil videre er privat bolig for Jytte og Johan Hoffman, men som de - sammen med en sum penge - har doneret til en fond, Endrupholmfonden, der blev stiftet ved årsskiftet med det formål at drive stedet som kulturcenter.

Som opvarmning til koncerten i fredags sang ELBA, der udover at studere på konservatoriet i øjeblikket spilles i rotation på P3.

Gæsterne til koncerten med Poul Krebs var en blanding af folk fra lokalområdet, som var inviteret med henblik på fremtidigt samarbejde og frivillighed, og repræsentanter for Esbjergs kulturinstitutioner, kunstnere, leverandører af lys/lyd m.v.

Også bestyrelsen for Esbjerg Kommunes nyetablerede kulturfond (KUF) deltog. Fondens bestyrelse består af en overvægt af unge, som har til opgave at anvende og uddele op mod én mio. kroner til kultur for unge.

Johan Hoffmann

Johan Hoffmann, grundlæggeren af Arovit Petfood i Esbjerg – i dag C & D Foods - gjort det godt i erhvervslivet og skabt sig en formue, som han bl.a. har brugt på etablering af to fonde:

·Johan Hoffmann Fonden, der giver donationer i alle størrelser til bl.a. kultur - gerne med fokus på iværksættere, frivillighed og ildsjæle.

· Ved årsskiftet donerede han herregården og en sum penge til den nyetablerede Endrupholmfonden med henblik på at tilbyde kultur til Esbjerg Kommunes borgere. Donationen er en gave til alle aldersgrupper og alle genrer.

·Tidspunktet for Jytte og Johan Hoffmanns fraflytning ligger fortsat et stykke ud i fremtiden.

·I den mellemliggende periode holder fonden lukkede prøvearrangementer, for at teste stedet, herunder udearealerne, og potentialet her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce