Annonce
Ugeavisen Bramming

Stor TAK fra lokalrådet

Nu er det ikke kun trælse historier og højspændingsmaster, et nedlagt mejeri, en lukket kro og en forfalden møllebygning midt i landsbyen, der kan skrives om Endrup. Johannes Schmidt er overvældet, glad og taknemmelig. Foto: Arkiv
Annonce

ENDRUP: 67-årige Johannes Schmidt, der er formand for Endrup Lokalråd, er en stout og sindig landmand. Nyheden om gaven fra Esbjergs store erhvervsmand og iværksætter, Johan Hoffmann, som opbyggede dyrefodervirksomheden AROVIT, var dog tæt på at ryste ham – men på den absolut gode måde:

- Jeg er helt overvældet. Nu bliver Endrupholm igen omdrejningspunkt for det lokale liv – og mere end det. I 50’erne var det på Endrupholm, de store gymnastikopvisninger, grundlovsmøder og lignende foregik.

- Nu genopstår Endrupholm så som samlingspunkt for kulturelle begivenheder af mange slags. Det bliver stort, og jeg ser meget frem til at deltage i møder om det fremtidige indhold.

- Og så vil jeg adressere en stor tak til Jytte og Johan Hoffmann for den flotte donation til egnen, kommunen og hele landet. Det er virkelig overvældende, siger Johannes Schmidt:

- Du må endelig skrive TAK med store bogstaver, slutter lokalrådsformanden, og glæder sig inderligt over, at der nu igen kan skrives en positiv historie om Endrup.

Læs også: Endrupholm bliver kulturmekka

Læs også: Tak til medarbejdere og Esbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce