Annonce
Ugeavisen Bramming

Storgaard-aftale med Forza Leasing

Ebbe Storgaard i bilhallen, hvor SEAT-biler stadig er det mærke, Storgaard sælger rigtig mange af, siger Ebbe Storgaard. Foto: Kirsten Enevoldsen
Til gengæld dropper Storgaard Biler forhandlingen af bilmærket Hyundai.

STORGAARD: Storgaard Biler i Bramming, der i mange år har været den lokale Hyundai-forhandler, dropper nu forhandlingen af dette bilmærke:

-Det er rigtig ærgerligt, at vi bliver nødt til det, for det er en god bil med et endog meget godt hybrid- og el-bils-program. Men sagen er den, at vi på grund af stigende leverandør-krav ikke kan holde økonomi i det, og det bliver vi nødt til at tage konsekvensen af, siger direktør Ebbe Storgaard – men tilføjer, at man stadig kan servicere Hyundai-modellerne efter fabriksforskrifterne, så ens bil bevarer fabriksgarantien. Storgaard Biler har nemlig aftalt et samarbejde med en lokal autoriseret Hyundai-forhandler i forhold til garanti reparationer o.s.v.

Landsdækkende Forza Leasing

Storgaard Biler har så netop indgået en aftale med det landsdækkende Forza Leasing, som er et af landets største inden for området og tillige har landsdækkende værksteds-service.

-Det er der økonomi i for vore kunder. I praksis betyder det nemlig, at kunden leaser bilen uden at skulle betale den fulde afgift. På denne måde er man ikke sårbar, hvis regeringen f.eks. sænker afgiften, og jo mere afgift, der er på en bil, des større er kundens fordel, fortæller Ebbe Storgaard og uddyber, at for biler fra 350.000 kroner og opad bliver den økonomiske fordel stadig større for kunden.

Han kalder Forza Leasing for en reel leasing-partner, som tilbyder et gennemsigtigt produkt og ikke lover guld og grønne skove uden dækning.

Annonce

El- og hybridbiler vinder frem

Der kan indgås aftaler for alle bilmærker, men det er primært biler, Storgaard henter hjem fra Tyskland, der laves disse Forza Leasing-aftaler med, fortæller Ebbe Storgaard, der er ved at se lys for enden af tunnelen efter to barske måneder – januar og februar – på bilmarkedet.

Der er da også en tydelig tendens i retning af, at salget af el- og hybridbiler vinder frem, når folk køber en ny bil. Hos Storgaard anslår man, at op mod 70 pct. af de nye biler, der sælges, er hybrid- eller el-biler.

Hidtil har ladestandere været lidt af en hurdle at komme over, men her arbejder tiden tydeligt i den rigtige retning, ligesom også bil-batterierne bliver bedre og bedre, så en opladning sker stadig hurtige og mere effektivt, siger Ebbe Storgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce