Annonce
Ugeavisen Bramming

Susanne er klar til at slå dørene op til Brammings nye dagligstue: Mandag åbner DSB for mere liv på banegården

Susanne Petersen fra Øster Vedsted leder DSB's nye stationsstue, som er ved at blive indrettet og åbner mandag morgen på banegården i Bramming. Foto: Martin Wilde
Fra på mandag klokken 6.30 kan rejsende snuppe en kop kaffe, en nybagt croissant, slik eller sodavand med i toget fra Bramming. Byens nye stationsstue kan også byde på dagligstuehygge og flæskestegsburger, og butikschef Susanne Petersen håber Brammings borgere vil tage godt imod det nye tilbud.

Bramming: Tre steder i Danmark har DSB åbnet helt særlige stationsstuer. En i Haslev, en i Rungsted Kyst, og på mandag åbner den tredje, når butikschef Susanne Petersen kl. 6.30 slår dørene op.

- Jeg glæder mig helt vildt til at byde mine gæster velkommen på mandag. Jeg glæder mig til at brygge god kaffe, bage og lave enkle retter, og i det hele taget til at hygge om mine kunder, siger Susanne Petersen, der bliver butikschef i Brammings nye stationsstue.

Mange brammingensere vil genkende Susanne Petersen fra Kultur- og Fritidscentret i Bramming, hvor hun var ansat frem til 1. oktober. Oprindelig er Susanne Petersen uddannet køkkenassistent. Hun fra Løgumkloster, hvor hun har drevet blomsterbutik, men siden skiftede hun spor og flyttede til Øster Vedsted.

Annonce

- Jeg elsker kontakten med kunderne, for det er kundekontakten, jeg synes er hyggelig. Og det skal være hyggeligt i stationsstuen, fortæller Susanne Petersen, som har ansat tre deltidsmedarbejdere - alle fra Bramming - til at hjælpe sig:

- Vi har jo åbent fra seks morgen til seks aften!

Ries opskrift på romboller

Brammings nye stationsstue er indrettet som en dagligstue i et privat hjem med spisebord, sofagruppe, gulvtæpper, strikketøj, spil, bøger og lignende. Der er også en separat konferencekupé med bord og fire siddepladser, man kan låne til møder. Det meste af interiøret er genbrug, og Susanne Petersen håber, Brammings borgere vil bruge stuen til at mødes og hygge over lidt mad og et stykke sødt.

- Udvalget er ikke så stort, men til gengæld er det virkelig lækkert. Vi har blandt andet en flæskestegsburger, og så får vi hjemmelavede romboller. Vi kalder dem Stationsstuens romboller, efter en opskrift, som min kollega Rie i Stationsstuen i Haslev har kreeret. Omgivelserne findes ikke bedre. Her er bare så hyggeligt, hjemligt og rart at være. Jeg håber at få besøg af både mødregrupper, strikkeklubber, læsegrupper og andre forsamlinger, som enten kan sidde i selve stuen eller i det mødelokale, som vi også har, og som man kan reservere, siger Susanne Petersen.

Stationsstuen holder åbent mandag til fredag fra kl. 6-18 og lørdag fra kl. 9.30-16.30.

Åbningsarrangement

Mandag 10. januar fra kl. 6.30 er der åbningsarrangement i den nye Stationsstuen på Bramming Banegård. Stuen byder på en kop kaffe og en croissant, og borgmester Jesper Frost Rasmussen og en række andre repræsentanter fra kommune og lokalsamfundet deltager også.

Vil man være med skal man bære mundbind eller visir, så længe man står op, og med de nuværende restriktioner må der være 24 personer i lokalet ad gangen.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Gnisten øjner afslutningressourcetung coronasmitte: - Vi har nogle jernladies, der har kæmpet igennem

Annonce
Ugeavisen Bramming

Brammings smittetal stiger fortsat

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kom ned og se Brammings fortid: Ny udstillingegnsmuseet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hjemvendte Sara skal forsøge at sælge Vadehavet: - Det er jo fantastisk, at vi har så unik natur her i lille Danmark

Ugeavisen Bramming

Torben stoppede som lokalrådsformand efter hjerteoperation: Læser nu til præst som 73-årig

Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Annonce