Annonce
Ugeavisen Bramming

Tøjmand holder fortsat åbent

Jens Simonsen og Dennis Christensen, indehavere af Din Tøjmand i Bramming, holder fortsat butikken åben til trods for, at der næsten ingen kunder er i gaderne i denne coronavirustid. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

Bramming: Din Tøjmand i Bramming holder fortsat butikken åbent i denne coronavirus-tid. I sidste uge overvejede indehaverne at lukke butikken, når sidste lørdags salg var overstået, men indehaverne af Din Tøjmand Bramming, Jens Simonsen og Dennis Christensen, har alligevel valgt at holde åbent også i denne uge.

- Vi ville ikke gøre noget, før vi var sikre på, at vi er dækket ind under de nye paragraffer om kompensation, hvis vi lukker butikken. Det har vi først fået at vide i dag, at vi er, siger Dennis Christensen.

Allerede i sidste uge blev de ansatte i butikken sendt hjem, og i denne uge har Dennis Christensen og Jens Simonsen skiftedes til at bestyre butikken. Omsætningen og antallet af kunder er så lavt, at en mand på vagt i butikken er nok. De vil i de næste dage afgøre, om de fortsat skal holde åbent eller lukke, mens coronakrisen står på. Men indtil videre er der altså åbent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce