Annonce
Ugeavisen Bramming

Taekwondo Klub får støtte til nyt hold i realistisk selvforsvar

Bramming Taekwondo Klub har fået støtte til at oprette et kursus i realistisk selvforsvar. Foto: Steffen Jessen
Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Bramming Taekwondo Klub nu sætte gang i opstart af endnu et nyt hold. Holdet kommer til at træne realistisk selvforsvar.
Annonce

BRAMMING: 20.000 kroner har Bramming Taekwondo Klub fået i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan Bramming Taekwondo Klub fra den 1.oktober oprette et nyt hold, der hedder Realistisk Selvforsvar. Pengene skal bruges til indkøb af beskyttelseshjelme og andet udstyr.

- Da Realistisk selvforsvar ind imellem trænes med fuld kontakt ønsker vi at beskytte medlemmerne bedst muligt, hvorfor det er nødvendigt for os med beskyttelsesudstyr, så som beskyttelseshjelme, handsker med mere. Med et stramt foreningsbudget, er det helt fantastisk at Bramming Taekwondo Klub har været heldige at få denne bevilling fra DIF og DGI, siger klubbens formand Tony H. B. Hansen i en pressemeddelelse. Holdet er planlagt til at træne hver torsdag aften, og første træning er torsdag 1. oktober. Formanden håber, det kan lokke nye medlemmer til klubben

Annonce

Støtter foreningsidrætten

Bramming Taekwondo Klub har modtaget bevillingen på 20.000 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler cirka 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, eksempelvis til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Der kan søges op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Støttepulje

Bramming Taekwondo Klub har modtaget bevillingen på 20.000.- fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger.

DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, eksempelvis til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Der kan søges op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce