Annonce
Ugeavisen Bramming

Tennisklub er klar med nyt indgangsparti til åbent hus dag

Kasserer Hanne Christensen og formand Solveig Helsing glæder sig over det pæne nye indgangsparti ved Bramming Tennisklub. Foto: Martin Wilde
Nyt pænt indgangsparti og et nyt læskur skal være med til at trække flere medlemmer til Bramming Tennisklub.

Bramming: Det er blevet så pænt. Hvor der før var grus og græs, er der nu nylagte fliser, og læskuret er blevet malet.

Indgangspartiet til Bramming Tennisklubs baner på Bakkevej har fået en opfriskning, som var tiltrængt, siger både klubbens formand og kasserer. De to hedder Solveig Helsing og Hanne Christensen.

- Der er renoveret og malet og kommet helt ny belægning. Det har vi fået penge til af Norlys og kommunens fritidspulje, forklarer Solveig Helsing.

Annonce

Åbent hus

Det hele er færdig nu og klar til præsentation lørdag den 8. maj, hvor tennisklubben holder åbent hus mellem klokken 11 og 14. Her håber de to bestyrelsesmedlemmer at se nye medlemmer, der har lyst til at prøve sporten.

- Har man ikke en ketcher, kan man låne en. Og hele maj kan man spille gratis hver lørdag, hvor vi træner, siger Hanne Christensen.


Har man ikke en ketcher, kan man låne en. Og hele maj kan man spille gratis hver lørdag, hvor vi træner.

Hanne Christensen


Normalt er det tirsdag, der er træning i tennisklubben, og den ordning går klubben tilbage til, når maj bliver til juni.

- Der er kun en ting at sige: duk op den 8 maj og se, om tennis er noget for dig, lyder opfordringen fra Solveig Helsing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce