Annonce
Ugeavisen Bramming

Tennisklubber får ikke flere medlemmer på grund af corona

Tennisklubberne i Ugeavisens primære udgivelsesområde har ikke mærket noget til en øget medlemstilgang i coronatiden, sådan som det har været tilfældet andre steder i Danmark. Foto: Martin Wilde
Tennisklubber landet over jubler. De har fået flere medlemmer under coronatiden, fordi det er udendørs idræt, som udøves med behørig afstand. Sådan forlød i flere landsmedier i sidste uge. I Ugeavisens område er situationen dog noget anderledes.
Annonce

Området: Tennis er en ideel sport at udøve med alle de begrænsninger, som coronatiden hasr medført. Den foregår udendørs og spillerne holder en naturlig afstand til hinanden - særligt hvis der spilles single. Men det har ikke medført en øget tilgang af medlemmer til de lokale tennisklubber, viser en rundspørge, Ugeavisen har foretaget.

- Vi haft nogle tiltag med hjælp fra DGI overfor skoleelever. Det har givet vækst på børnesiden, og dem skal vi have til at blive hængende. Men det med medlemstilgang blandt voksne er ikke tilfældet hos os, siger Solveig Helsing, formand for Bramming Tennisklub.

- Det har vi ikke oplevet, siger Bent Kousgaard, formand for Grimstrup Tennisklub:

- Vi er ikke rigtig kommet i gang endnu. Vi har ligget stille på grund af corona. Men vi skal have gang i det nu, og banerne er klar. Men coronaen har sat os lidt tilbage, så vi overvejer at sætte kontingentet ned, når man ikke får en hel sæson i år, fortæller Bent Kousgaard.

Annonce

Ikke tennisvejr

I Gørding er der 40 medlemmer af tennisklubben, som er en afdeling under Gørding-Lourup Idrætsforening, GLIF.

- Det er et par stykker mere end sidste år - men vist ikke nok til, at vi decideret har fremgang på grund af corona.Desværre er det ikke ligefrem tennis-vejr lige nu - men vi har jo altid plads til flere medlemmer i tilfælde af at vejret bliver bedre, siger Sanne Borg, som er formand for tennisafdelingen i Gørding.

Heller ikke hos Darum Tennisklub har smittefaren med coronavirus givet flere medlemmer, oplyser klubbens formand, Kjeld V. Christensen.


Vi har lige nu 40 medlemmer hos os. Det er et par stykker mere end sidste år - men vist ikke nok til at vi decideret har fremgang på grund af corona.

Sanne Borg, Gørding Tennis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce