Annonce
Ugeavisen Bramming

TIF-sejr på den nye kampbane

Både spillere og tilskuere glædede sig over, at den nye kampbane med en 2-1 sejr fik en flot premiere for TIF. Foto: Privat
Top og bund i serie 2 mødtes i Tjæreborg, hvor der var premiere på den nye kampbane.

TJÆREBORG: Det var et historisk øjeblik, da der blev fløjtet op til den første fodboldkamp på Tjæreborg IFs (TIFs) nye hjemmebane ved klubhuset. På grund af corona var der ikke lagt op til den store indvielse, og man holdt sig under de reglementerede 75 personer, der alt i alt må være til en fodboldkamp.

Men flaget var hejst, og der var stillet "udskiftningsbænke" frem til de to hold.

Modstanderen var Næsbjerg, som ligger på førstepladsen i rækken med 13 points for 5 kampe. TIF lå inden kampen på næstsidste pladsen med fire points for fem kampe.

Annonce

Jævnbyrdig kamp

Det blev en intens, jævnbyrdig, men fair spillet kamp. TIFs lederteam havde sat mandskabet godt og ikke undladt at gøre opmærksom på, at en sejr i TIFs første kamp på den ny bane ved klubhuset ikke ville være ueffen.

Tjæreborg førte 1-0 ved pausen på et mål sat ind på straffe af Anders Hansen. Lidt hen i 2. halvleg udlignede Næsbjerg, men TIF formåede, igen ved Anders Hansen, at bringe TIF foran 2-1 på et godt gennemspillet angreb. Næsbjerg var meget tæt på med bl.a. to skud på træværket.

Det vindende TIF-mandskab. Foto: Privat

Takket være en god holdindsats og fremragende spil af TIFs unge målmand, Magnus Uldahl Jørgensen, lykkedes det TIF at holde føringen på 2-1 frem til slutfløjtet.

Ny kampbane

Der var efter kampen ros fra spillerne til den nye kampbane, som Esbjerg Kommune anlagde i september 2019. Den er perfekt at spille på, og det er besluttet, at TIFs serie 2 og serie 5 skal spille deres hjemmekampe på den nye bane.

Hvis banen viser sig at være robust nok, kan det desuden komme på tale, at flere af TIFs 11-mands hold skal spille hjemmekamp her.

Tjæreborg IF arbejder på at få de sidste penge i hus, så der kan etableres tribune, spillerbokse og evt. stadionur ved banen.

- Planen er, at det skal være klar medio marts 2022, så det kan bruges ved turneringsstart omkring 1. april næste år.

- Til den tid håber vi at kunne holde en ordentlig indvielse af stadionfaciliteterne. Men en sejr i første hjemmekamp på banen over topholdet var nu heller ikke at kimse af, siger en glad TIF-formand, Flemming Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Annonce