Annonce
Ugeavisen Bramming

TIF udnævner to æresmedlemmer

Alice Christensen og Jens Peter Jensen med diplom og sølv-emblem som anerkendelse for deres mangeårige indsats. Foto: privat
Historisk begivenhed, da Tjæreborg Idræts Forening (TIF) udnævnte både æresmedlemmer og Erik Nielsens vandrepokal samt DBU Jyllands sølvemblem.
Annonce

TJÆREBORG: Et fælles møde for TIFs bestyrelse og Ungdomsudvalget dannede for nylig rammen om intet mindre end en historisk begivenhed af de store i Tjæreborg Idrætsforening.

Som det sidste punkt på mødets dagsorden blev to personer af bestyrelsen nemlig udpeget som æresmedlemmer af foreningen. Det er ikke sket siden i 1985 ved TIFs 75 års jubilæumssportsfest i 1985.

Modtagerne af æresmedlemsskabet i år er Alice Christensen og Jens Peter Jensen, udnævnelsen sker på baggrund af retningslinjerne, hvori det bl.a. hedder:

"Som æresmedlemmer kan af en enig bestyrelse udpeges personer, der gennem en årrække har ydet en særlig indsats for at tilvejebringe gode betingelser for udøvelse af idræt i Tjæreborg Idrætsforening, og som for dette arbejde i særlig grad nyder respekt blandt foreningens medlemmer og i bestyrelsen."

Annonce

Bestyrelsesmedlemmer

I begrundelsen for udpegningen nævnes bl. a., at både Alice og Jens er medlemmer af TIFs bestyrelse og af kunstgræsudvalget, som i øjeblikket arbejder på at skaffe midler til bedre faciliteter for spillere og tilskuere ved den kommende kampbane ved klubhuset.

Alice blev valgt ind i bestyrelsen i 1999 og har været i bestyrelsen lige siden. Fra 2002 har hun været foreningens kasserer. Hun har modtaget JBUs sølvnål og

i sommeren 2020 modtog hun Tjæreborg Idrætspris for 2019.

Jens blev første gang indvalgt i TIFs bestyrelse i 1989. Han var TIFs formand i 2008-2014. I 2000 modtog han JBUs Sølvnål og i 2015 DBUs sølvnål.

I 2015 modtog han Tjæreborg Idrætspris for 2014.

Kun fire gange tidligere er der i klubbens 110 årige historie blevet udpeget æresmedlemmer: 1952: Frode Nielsen, 1985: Svend Pallesen og Knud Thomsen, 1996: Børge Sørensen og 2003: Flemming Nielsen.

Med udnævnelsen følger et diplom og et sølv-emblem med TIFs fine logo. Og så har man livslang gratis deltagelse i TIFs aktiviteter og arrangementer.

Annonce

Vandrepokal til Anders Alslev

Samme aften blev Erik Nielsens Vandrepokal uddelt. Det plejer ellers at være en fast tradition ved TIFs årlige juleafslutning for trænere, ledere mv, men det har Covid 19 sat en stopper for.

Anders Alslev modtog Erik Nielsens vandrepokal. Foto: Privat

Erik Nielsens Vandrepokal blev indstiftet i 1984 af Erik Nielsen. Den gives til en spiller, træner eller leder, som har ydet en særlig indsats det pågældende år.

Med prisen følger et diplom og en vandrepokal.

Dommerkomiteen bestod af TIFs formand, Flemming Nielsen, Ungdomsudvalgets formand, Marianne Rasmussen, som overrakte pokalen, og sidste års modtager af vandrepokalen, Tina Fentz.

Der var fuld enighed om, at diplom og pokal skulle gå til Anders Alslev. Anders er medlem af både TIFs bestyrelse og ungdomsudvalget, Han har været træner for U13/14/15 pigeholdet og stået for salget af TIFs støttetrøjer, som sælges i klubhuset 25. november og 3. december.

Annonce

Sølvemblem til Mette

Mette Jørgensen modtog samme aften DBU Jyllands sølvemblem for mange års ulønnet arbejde for Tjæreborg Idrætsforening.

Mette Jørgensen modtog DBU Jyllands sølvemblem. Foto: Privat

Mette er en institution inden for kvindefodbolden i Tjæreborg IF. Hun har været ansvarlig for dameseniorafdelingen i næsten 15 år. I 2018 og 2019 var hun leder af DBUs Fodboldskole i Tjæreborg. I 2015 modtog hun Erik Nielsens Vandrepokal.

Mette er en kulturbærer i klubben og en god rollemodel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce