Annonce
Ugeavisen Bramming

To familier får hjælp fra Lions

To familier får i år julehjælp fra Lions Club i Bramming i form af en gavecheck, der kan indløses hos Min Købmand i Bramming. Her ses købmand Ellen Kristensen, Min Købmand, og Michael Lind, som er præsident for Lions Club i Bramming. Foto: Martin Wilde
Lions Club i Bramminguddeler to gavechecks som julehjælp. Lions’ lokale præsident undrer sig over, der ikke er kommet flere ansøgninger.
Annonce

Bramming: To familier fra Bramming kan se frem til at modtage julehjælp fra Lions Club i Bramming i år. Det oplyser Michael Lind, som er præsident i Lions Club i Bramming.

- Vi har kun haft to ansøgere i år, og de får begge. At dømme ud fra ansøgningerne er de værdigt trængende. Så vi forstår ikke, at der ikke er kommet flere ansøgninger i år, siger Michaell Lind.

Begge modtagere af Lions julehjælp er familier fra Bramming. De to familier får hver en gavecheck på 900 kroner, som der så kan købes kolonialvarer for hos Min Købmand i Bramming. Gavechecken kan dog ikke benyttes til indkøb af alkohol og tobaksvarer.

Annonce

Cleares hos kommunen

- De ansøgninger, vi har fået, har vi via Røde Kors sendt videre til Esbjerg Kommune, som clearer dem. Det vil sige, at kommune sikrer, at modtagerne kun får julehjælp et sted fra, så det ikke er muligt at søge og få julehjælp flere steder, fortæller Michael Lind:

- Det har vi valgt at gøre på den måde, for ikke at komme i problemer med den nye personbeskyttelsesforordning, siger den lokale Lions-præsident.

Med denne fremgangsmåde sikres det også, at der ikke kan spekuleres i at modtage julehjælp, så hver familie kun modtager julehjælp fra en giver – og at så mange som muligt får glæde af velgørenheden, der gives fra mange forskellige velgørenhedsorganisationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce