Annonce
Ugeavisen Bramming

To kandidater med stærk baggrund

Hans Otto Sørensen håber at kunne gøre sig gældende på Christiansborg.
Opstillingsmøde i Venstre i Esbjerg Omegnskreds afgør, hvem der skal dyste om et mandat ved næste folketingsvalg.
Annonce

RIBE/BRAMMING/ESBJERG: Tirsdag aften den 22. september afgøres det, hvem der skal efterfølge revisor og Deloitte-Partner Tom Eriksen som folketingskandidat for Venstre i Esbjerg Omegnskreds. Opstillingsmødet holdes i Darum Kultur- og Fritidscenter, og der er to kandidater, der har meldt sig på banen som interesserede:

Klaus J.B.W. Sandfeld, Ribe, 55 år, tidl. direktør for IAT, Esbjerg, i dag business development manager og leder af en innovationsgruppe hos Hydro i Tønder, og fra Ribe, og Hans Otto Sørensen, Skærbæk, 66 år, aktiv landmand, uddannet agronom Landbohøjskolen i København, gennem mange år arbejdet inden for landbrugets organisationer, medstifter af og i dag direktør for Halmselskabet Danmark.

Begge kandidater har en lang ”ønskeseddel” til det politiske arbejde. De peger begge på en bedre infrastruktur – også i det sydvestjyske område, på en aktiv energi- og miljøpolitik, der understøtter Esbjerg som energimetropol og på, at videre målrettet udvikling af turismen vil styrke denne region.


Begge kandidater har en lang ”ønskeseddel” til det politiske arbejde. De peger begge på en bedre infrastruktur – også i det sydvestjyske område.


Ingen af de to kandidater er uvant med at træde frem og begå sig på de bonede gulve. Hans Otto Sørensen har således årelang erfaring inden for målrettet og resultatorienteret organisationsarbejde, og han er parat til at fighte for at gøre det nemmere at drive virksomhed i Danmark, ligesom han vil ha’ øget fokus på landdistriktsudviklingen og udviklingen i befolkningstallet.

Klaus Sandfeld er én af to kandidater til Folketinget for Venstre i Esbjerg Omegnskreds, og næste uge skal det afgøres, hvem der satses på.

Klaus Sandfeld har ligeledes et konkurrencedygtigt Danmark med den rette arbejdsstyrke som fokuspunkt, og han vil arbejde for et Danmark i balance – gerne med flere statslige arbejdspladser mod vest. Organisatorisk har han i mange år engageret sig i lokale emner – ikke mindst af sportsligt tilsnit, men også som bl.a. næstformand i Venstres kommuneforening.

De to kandidater er begge født og opvokset på egnen. Sandfeld i Varming ved Ribe og Sørensen i Toftlund. De har dog også begge både set sig om og arbejdet ude omkring i den store verden. Sandfeld har således arbejdet for Norfolk Line, A.P. Møller Gruppen i 19 år, mens Sørensen har arbejdet som rådgiver for danske landmænd i Østeuropa og været rådgiver for udenrigsministeriet i Afrika.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce