Annonce
Ugeavisen Bramming

Trængsel på den røde løber

Rasmus Klump er ved at gøre sig klar til den travle aften, når der i forbindelse med Late Night er åben til klokken 21. Og der er - vanen tro - overraskelser til børnene. Det eneste, der nu satses på, er tørvejr. Arkivfoto
Travlhed før late night-aftenen i Bramming.
Annonce

BRAMMING: Når den røde løber på fredag trilles ud i Nørregade, vil også Rasmus Klump forsøge sig som lokal VIP’er. Men ikke kun kan børnene glæde sig til et håndtryk af klumpen Rasmus fra Sydbank. Banken har også andet i ærmet og er i disse dage travlt optaget af blandt andet at forberede en konkurrence til børnene.

Også et andet lokalt pengeinstitut, nemlig Skjern Bank, har travlt med at forberede aktiviteterne på den røde løber. Herfra sendes Kvik afsted for at dele lækkerier til den søde tand ud.

På den røde løber gøres klar til mannequin-opvisning, og her kan alle se nyhederne fra Sportmaster, Din Tøjmand, Boutique Mary, Boutique No. 9, Kollektionshuset, XL Byg og brillebutikken.

Endelig kan folk, der kommer til Late Night i Bramming også nemt løbe på nogle af de vakse og travle folk bag Bramming Revyen. De står på Nørretorv og klar til en rask snak om årets revy. Det er – som sædvanlig – sidst i oktober, lokale, lands- og verdenskendte personer ristes i muntre tekster til fin musik. Det foregår vanen tro i Kosmorama.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce