Annonce
Ugeavisen Bramming

Tvillinge-far ny klummeskriver

Selvom Ebbe Storgaard Bendixen er bilmand, så henter og bringer han sine børn i børnehaven med en ladcykel. Foto: Martin Wilde
Bilmanden Ebbe Storgard Bendixens store fritidsinteresse er cykling.
Annonce

BRAMMING: Tvillingerne Alma og Valdemar på fire år sørgede for den rette julestemning hjemme hos Anne Mette og Ebbe Storgaard Bendixen i Østergade i Bramming. Egentlig er tvillingerne et par ”udebørn”, men i julen trak juletræet og gaver dem indendørs.

Som efternavnet fortæller, er det en bilmand, der næste gang sætter sig til tastaturet som ny klummeskriver. Ikke at han havde gået og drømt om at blive klummeskriver:

- Men da så opfordringen kom, syntes jeg pludselig, det da kunne være sjovt at sætte meninger på tryk.

Og meninger har den 38-årige bilmand, der egentlig kommer fra Varde, fandt sammen med tandteknikeren Anne Mette – med efternavnet Storgaard – og boede i Esbjerg indtil 2016, hvor de flyttede til Bramming.

- Jeg var sådan en, der blev skoletræt i gymnasiet, så jeg fik en tjans i McDonald’s og gik så i stedet handelsvejen. Det var så lige mig, og nu er jeg for alvor blevet bilmand her i Bramming.

Jeg har altså den mening, at vi skal gøre, hvad vi kan for, at vi ikke har behov for at køre til hverken Ribe eller Esbjerg for at handle. Jeg kunne også godt tænke mig, at vi fik lidt dagligvarebutikker her i Sydbyen. Tænk hvis jeg bare kunne cykle hen i en REMA her hen ad Ribevej.

Ebbe Storgaard Bendixen

Annonce

Et spændende marked

For tre år siden tog Ebbe så springet og overtog Storgaard Biler sammen med to kolleger: Jens Enevoldsen og Peter Bertelsen. Selv har han aktiemajoriteten på 52 procent og står i det daglige for eftermarkedet, værkstedet og lageret.

Biler er et spændende marked, mener han, men lige nu er det også en turbulent branche med el- og hybridbiler, der kræver ret så store investeringer til et usikkert marked:

- Ingen ved lige nu, hvor hurtigt el og hybridbilerne indfinder sig hos de danske bilejere. Vi har vel solgt 15-20 el- og hybridbiler indtil nu i år.

Hos ægteparret Storgaard Bendixen er det ellers fruen, der kører bil – nemlig en SEAT Ateca, hvorimod Ebbe selv oftest springer på cyklen – både når han skal på arbejde lige om hjørnet, og når han slapper af i fritiden. Racer om sommeren og cross/gravel om vinteren:

Annonce

Er med i Bramming Motion

- Jeg er startet i Bramming Motion her i efteråret og tager gerne en stor årlig tur. I 2020 skal jeg således til Pyrenæerne med Deloitte-cycling. Lige nu driller knæet. Men det bliver forhåbentlig hurtig klar igen, håber han.

Familieferien skal også her i vinter gå til Østrig på ski, nu hvor tvillingerne er ovre middagslur-alderen. I det hele taget bliver det meste af fritiden brugt på Alma og Valdemar. Så når det er tv-tid, er det ofte børneprogrammer, der bliver vist på skærmen.

UGEavisens nye klummeskriver er aktiv i det lokale netværk Bramming Ejerledere. Her holder han sig ajour med, hvad der sker i og omkring Bramming, og her får han prøvet sine meninger af:

- Jeg har altså den mening, at vi skal gøre, hvad vi kan for, at vi ikke har behov for at køre til hverken Ribe eller Esbjerg for at handle. Jeg kunne også godt tænke mig, at vi fik lidt dagligvarebutikker her i Sydbyen. Tænk hvis jeg bare kunne cykle hen i en REMA her hen ad Ribevej, siger Ebbe – i sikker forvisning om, at det jo nok kan være en varm kartoffel i den lokale debat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce