Annonce
Ugeavisen Bramming

Uddeler søges

Uddeler Simon Eriksen forlader fredag den 31. maj SuperBrugsen i Bramming for at blive varehuschef for Kvickly Broen i Esbjerg. Arkivfoto: Martin Wilde
SuperBrugsen i Bramming skal have ny uddeler. Den nuværende uddeler Simon Eriksen har fået nyt job som varehuschef for Kvickly i shoppingcentret Broen i Esbjerg.
Annonce

Bramming: En ny uddeler skal der til i SuperBrugsen i Bramming. Allerede den på fredag, den 31. maj, har den nuværende uddeler, 25-årige Simon Eriksen, sidste arbejdsdag. Han har fået nyt job – stadig inden for Coop-koncernen. Dagen tiltræder han nemlig stillingen som varehuschef for Kvickly på Broen i Esbjerg.

- Der kom en mulighed i Kvickly Broen i Esbjerg. Det kunne jeg ikke sige nej til, siger Simon Eriksen:

- Jeg glæder mig. Til nye lokaler og til at jeg kan cykle på arbejde. Jobbet i Kvickly Broen vil give mig større frihed, fordi min datters daginstitution ligger på ruten til arbejdet. Så det giver mere tid til familien.

Jeg glæder mig. Til nye lokaler og til at jeg kan cykle på arbejde. Jobbet i Kvickly Broen vil give mig større frihed, fordi det ligger på ruten til min datters daginstitution.

Simon Eriksen

Annonce

Bedste resultat

En ny uddeler er endnu ikke fundet til SuperBrugsen i Bramming, men stillingen er slået op. Og Simon Eriksen er ikke bange for, at der ikke skal komme kvalificerede ansøgere.

- Vi havde det bedste resultat nogensinde sidste år. Vi har en af de fire bedste medarbejdertilfredshedsundersøgelser blandt SuperBrugser i Danmark. Der er gjort et godt stykke arbejde med personalet, siger Simon Eriksen og tilføjer, at han har haft nogle gode år i Bramming, siger manden, der er opvokset på Sjælland, og først for fire og et halvt år siden flyttede til Esbjerg.

- Jeg har været her næsten to år som uddeler og tre og et halvt år samlet. Tidligere var jeg souschef, slutter Simon Eriksen.

Blå bog

Simon Eriksen er 25 år.

Han har kæreste og en datter.

Han er opvokset på Sjælland, men bor i Esbjerg.

Han er uddannet salgsassistent med speciale i ledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce