Annonce
Ugeavisen Bramming

Udlejningshuse i Stejlgårdsparken

Søren Villadsen og René Pedersen står her ved det store arbejdsbord i køkkenet, der er i åben forbindelse til stuen mod vest og store åbne arealer. Foto: Kirsten Enevoldsen
Kvalitet overalt i de 137 kvm. udlejningsbolig i det nordvestlige Bramming.
Annonce

BRAMMING: 43-årige René Pedersen fra Darum Mark er helt sin egen herre. Han driver ventilationsfirmaet JR Montage i Darum, og hans håndværksmæssige varemærke er, at han kræver kvalitet og præcision af både sig selv, sine kolleger og alle andre.

Det skinner også totalt igennem i de fem udlejnings-huse, han er bygherre på i Stejlgårdsparken 77-85 i Bramming. Planen er, at der skal bygges yderligere tre, så der i alt er otte i den første klynge af udlejningsboliger i denne del af byen – tæt på golfbanerne og tæt på den kommende REMA 1000 på Gabelsvej.

-Mens byggeriet her har stået på, har jeg droslet lidt ned med ventilationsfirmaet, og jeg ergået systematisk til værks med husene, som har vakt interesse hos lejere fra 30-60+ års alderen, der vil bo enkelt og praktisk og ønsker enkelhed og kvalitet i deres daglige omgivelser.

Her bryggerset med vaskemaskine, tørretumbler og et stort arbejdsbord med vask. Foto: Kirsten Enevoldsen.

-Jeg begyndte derfor med en lille interview-undersøgelse om, hvad denne målgruppe ønsker sig. Og resultatet var entydigt: To badeværelser, bryggers, et kæmpe køkken-alrum og to-tre værelser. Det satte jeg mig så ned og tegnede, fortæller René Pedersen, der allerede har udlejet to af de nu fem færdige huse.

Det er ejendomsmægler Søren Villadsen, Estate Robin Thybo i Bramming, der står for udlejningen, og der er allerede stor interesse for de 137 velindrettede kvadratmeter, hvert hus er på.

René Pedersen i det store badeværelse, hvor der er sminkebord her ved spejlet. Langs en anden væg er der plads til almindelig toilette. Foto: Kirsten Enevoldsen

Vi var med bygherre og ejendomsudlejer en tur rundt i et af de færdige huse, og her oser det af gedigne materialer og kvalitet i hver detalje: Gulvvarme overalt, nyt varmepumpesystem med højeste energiklasse uden solceller, men med genindvinding af husets egen energi, loft til kip, troldtex-lofter, rytterlys og indbygningsspots i lofterne. Designa-elementer i både køkken og badeværelser, corion-bordplader og Adora-blandingsbatterier i badeværelserne, og alle hårde hvidevarer i både køkken og badeværelser er fra Siemens.

Terrassen er stor og ligger mod vest ud mod store åbne arealer. Foto: Kirsten Enevoldsen

Fra stuen er der adgang til stor terrasse, hvorfra der er udsigt til store åbne arealer.

Det i alt 137 kvm store hus ligger på dejlige nemme grunde med græs og fliser, og huslejen er 12.000 kroner om måneden plus forbrug.

Der er mulighed for selv at kigge indenfor ved åbent hus-arrangementet torsdag den 10. september klokken 16.30-18.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce