Annonce
Ugeavisen Bramming

Udstilling af grafisk kunst

Sammen med Trine Kjær fra Fyns Grafiske Værksted havde Brammings Mogens Jessing en travl fredag eftermiddag med at gøre udstillingen STRØM klar til premiere-dagen søndag. Privatfoto
På Bramming Egnsmuseum vises udstillingen ”Strøm”. Fyns Grafiske Værksted udstiller rigt varierede grafiske værker.
Annonce

BRAMMING: Søndag den 27. september var første åbningsdag for Bramming Egnsmuseums nye udstilling. Meget passende for omgivelserne i det gamle elværk bærer den titlen ”Strøm”, og der er tale om 103 værker af 56 forskellige kunstnere, som Fyns Grafiske Værksted viser.

Gamle håndværkstraditioner og eksperimenter med nye metoder trives og vises i det fynske værksted side om side, og det fremgår tydeligt af de udstillede værker, at kunstnerne har grebet strøm-temaet an på mange forskellige måder.

Også udenlandske kunstnere byder ind med værker, så det er på alle måder en mangfoldig udstilling, der vises i Bramming frem til den 1. november.

På grund af corona-situationen afholdes der ikke åbningsreception. Den tidligere annoncerede fernisering lørdag d. 3. oktober er således aflyst. Til gengæld betød det, at udstillingen kunne åbne tidligere end planlagt, nemlig allerede d. 27. september.

Torsdag den 8. oktober er der aftenforedrag med tidligere museumsinspektør Mogens Hansen. Det foregår også på Egnsmuseet, men et begrænset antal tilhørere på max. 30:

-Det er også corona-reglerne, vi her retter ind efter. Vil man være sikker på at få adgang til foredraget med Mogens Hansen, er det derfor klogt at tilmelde sig, siger museumsinspektør Søren Byskov.

Fyns Grafiske Værksted

Fyns Grafiske Værksted har til huse i Odense. Det havde 40 års jubilæum i 2016 og har cirka 300 medlemmer fra mere end 20 lande.

Værkstedets formål er at være en bærende faktor inden for grafisk kunst i dansk kunstliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce