Annonce
Ugeavisen Bramming

Ugeavisen flytter til onsdage

Fra den 10. juni udkommer Ugeavisen Bramming på onsdage i stedet for som hidtil på tirsdage. Foto: Martin Wilde
Fra og med uge 24 - det vil sige onsdag den 10. juni - udkommer Ugeavisen Bramming hver onsdag i stedet for på tirsdage.
Annonce

Ugeavisen: Tirsdag bliver til onsdag og onsdag bliver til torsdag for Ugeavisen Bramming. Fra onsdag den 11. juni udkommer ugeavisen nemlig ikke længere på tirsdage men i stedet på onsdage. Det betyder også, at de husstande, som først får ugeavisen på onsdag fremover vil modtage ugeavisen torsdage.

Ændringen sker, fordi Jysk Fynske Medier, som Ugeavisen Bramming er en del af, har indgået en ny aftale med FK Distribution. FK Distribution har ønsket at samle de to ugentlige omdelinger af aviser og brochurer, og derfor må Ugeavisen Bramming flytte udgivelsesdag.

Ugeavisen får derfor onsdag som udgivelsesdag. Men nogle steder vil ugeavisen først være fremme i brevkassen torsdag, da budene har frist frem til torsdag klokken 21 til at uddele avisen. Det er ikke muligt at omdele alle aviser onsdag, hvis budene skal overholde EU’s bestemmelser for maksimal tilladt arbejdstid ungarbejdere.

For vi, der arbejder på Ugeavisen Bramming, og for vore annoncører, betyder den nye omdelingsdag onsdag, at vi får en senere deadline tirsdag eftermiddag, og derfor får mulighed for at være mere aktuelle i forhold til den nuværende deadline mandag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce