Annonce
Ugeavisen Bramming

Undren over udvalgsafgørelse for Jysk og Rema

Der har været en del debat omkring placeringen af en eventuel ny Rema 1000 i Bramming, der nu kan placeres på Gabelsvej efter beslutning i kommunens Plan & Miljøudvalg. Arkivfoto: Søren Gylling
Både Bramming Byforum, Handels-, Håndværker- og Industriforeningen og Bramming Byforum byder en ny Rema 1000 velkommen til Bramming, men man undrer sig over de beslutninger, der er taget omkring placeringer af Jysk og Rema 1000 i Bramming.
Annonce

BRAMMING: Handel avler handel, og aktivitet avler aktivitet.

Det er nu engang en kendsgerning, og både Bramming Byforum og Handels-, Håndværker- og Industriforeningen (HHI) byder alle nye handlende i Bramming velkommen.

Og det, uanset hvor de så placerer sig.

- Vi er slet ikke modstandere af en Rema 1000 i Bramming. Tværtimod.

Men af hensyn til den overordnede planlægning havde det nu været mere smart at placere den nye dagligvarebutik ved en anden indfaldsvej til Bramming; nemlig ude ved Jem & Fix på Vardevej, mener formanden for Bramming Byforum, Chresten Haugaard.

I lighed med HHI er han uforstående over for, at politikerne nu lægger an til anvise plads til at ”klatte” lidt forretningsliv her og lidt der. Det giver et mudret billede, og for byen og egnen som helhed havde det været mere hensigtsmæssigt at lægge REMA i en klynge, hvor der også er andre butikker.

- Mange pendler både ind og ud af Bramming, og ved at have flere indkøbsmuligheder ét sted, kan det kun øge den totale handel. Det vil give den sammenhængende indkøbsoplevelse, som vi også pegede på i vores høringssvar, siger Chresten Haugaard.

Annonce

En anden placering

Formanden for Bramming Lokalråd, Torben Kjær Andersen, byder også den Rema 1000 velkommen til stationsbyen, som han i høringssvaret vurderede som et ”udviklingsmæssigt aktiv for Bramming”, men han undrer sig over Jysk-afgørelsen.

- Jeg undrer mig dog over, at det udviklings- og attraktionsperspektiv, udvalget lægger til grund for anbefalingen af Rema på Gabelsvej, mærkværdigvis ikke gælder for Jysk på Vardevej, hvis tilstedeværelse i Bramming nok ville have betydeligt større værdi for byen, siger Torben Kjær Andersen og tilføjer, at han ikke håber, at hverken by eller udvalg har opgivet af anvise Jysk en placering andetsteds i Bramming.

- Og selv om Bramming er en dejlig og attraktiv by, så er afvisningen af det af Jysk ønskede aflastningscenter med, at det skaber øget konkurrence til Esbjerg Nord nok alligevel at gøre for megen stads af os, slutter Jørgen Kjær Andersen med et skævt smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Playmore er nu historie

Ugeavisen Bramming

Bryllup

Ugeavisen Bramming

Hverdagen

Annonce