Annonce
Ugeavisen Bramming

V-opstillingsmøde 2. december

Det er afløseren for Tom Eriksen her, der skal vælges 2. december, og to kandidater dyster om pladsen.. Arkivfoto
Alternativt opstillingsmøde for at finde den nye kandidat i Venstre i Esbjerg Omegnskreds.
Annonce

DARUM: Onsdag aften den 2. december afgør medlemmerne, hvem der skal afløse revisor og partner ved Deloitte, Tom Eriksen, Esbjerg, som folketingskandidat i Venstre i Esbjergs omegnskreds. Tom Eriksen har repræsenteret kredsen i et par år, men synes ikke længere, det er foreneligt med hans civile arbejde.

To interesserede meldte sig allerede i sommer som interesserede, og opstillingsmødet var i første omgang planlagt til at finde sted den 22. september. Da dagen nærmede sig, greb corona-smitten imidlertid om sige, og partiorganisationen vurderede det uansvarligt at gennemføre opstillingsmødet som planlagt.

Men nu skal det altså være – i en noget amputeret form – på en onsdag aften i Darum Kultur- og Fritidscenter. De to kandidater er:

1) Direktør i Halmleverandørforeningen og praktiserende landmand med eget landbrug i Ullerup ved Skærbæk, 66-årige Hans Otto Sørensen.

2) Business developement manager og leder af en innovationsgruppe i Tønder, 55-årige Klaus J.B.W. Sandfeld, der er bosiddende i Ribe.

Opstillingsmødet gennemføres – under indflydelse af covid-19-restriktionerne – som et lidt alternativt et af slagsen: Ingen kandidat-indlæg og ingen anbefalelsestaler med mere.

Medlemmerne skal derimod komme til Darum Kultur- og Fritidscenter, hvor valghandlingen begynder klokken 18.30 og er planlagt til at foregå i aulaen med udlevering af stemmesedler, som så kommes i stemmeurnerne her og tælles op, når valget er slut.

- Og er en vælger skeptisk ved at komme indendøre, jamen så går vi ud på pladsen foran centret og sikrer, at han/hun alligevel få sat sit kryds, siger formanden for omegnskredsen, Laurids Schack, Bramming.

De valgtilforordnede sørger for håndsprit og ekstra mundbind, så alle forholdsregler mod covid-19-smitte er taget. Der er afsat en halv time til selve valget, hvorefter det er stemmetællerne, der går i gang, før spændingen udløses.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce