Annonce
Ugeavisen Bramming

Valg til lokale forældreråd først i oktober

Det er på Vejrup Skole, der den 1. oktober tages stilling til, om der skal nedsættes et lokalt forældreråd som supplement til skolebestyrelsen for Fortunaskolen. Arkivfoto
God sparring mellem forældre og skole i lokalsamfundene er af stor betydning, siger skoleleder Jan Lagoni, Fortunaskolen.
Annonce

FORTUNASKOLEN: Spørgsmålet om nedsættelse af lokale forældreråd ved Fortunaskolens fem afdelinger er nu datosat til afgørelse i begyndelsen af oktober. Det er Fortunaskolens skolebestyrelse, der har bragt emnet på bane for at sikre forældrene en tæt dialog med de enkelte afdelinger og deres respektive leder.

Fortunaskolens øverste leder, Jan Lagoni, har fra første gang, ideen om lokale forældreråd blev bragt på bane, været positiv, selv om han ”måske nok” kan være skeptisk for, om interessen rækker, idet afdelingsrådene reelt ikke får noget beslutningsmæssigt mandat:

- Men god sparring med forældrene vil alt andet lige gøre, at forældre og lokalsamfund kommer tættere på skolen, og det er naturligvis til gavn for både personale og elever.

Af konkrete opgaver for et afdelingsråd mener han, det måske kan give god mening at drøfte emner som en sikker skolevej, tilrettelæggelse af forældremøder, skole-hjem-samtaler og lignende.

Det bliver på Vejrup Skole, Fortuna, der 1. oktober lægges ud med orientering af den lokale afdelingsleder. 2. oktober er det i Gørding, det foregår, og den 9. oktober er der skoleaften på Egekratskolen i Grimstrup samt på Nordre Skole og Bakkevejens Skole i Bramming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce