Annonce
Ugeavisen Bramming

van Hauen om tidens trends

Emilia van Hauen gæster Tjæreborg 27. februar med et evigt-aktuelt foredrag. Foto: Arkiv
Hvordan er de unge i fremtiden på job, i foreninger og andre steder.
Annonce

TJÆREBORG: Kultursociolog og forfatter Emilia van Hauen fortæller torsdag aften den 27. februar i Multihallen i Tjæreborg om nutidens unge. Hvad er det, der driver de unge generationer, og hvordan motiverer og arbejder du sammen med de unge?

Er du en forening, en virksomhed, skole, ungdomsklub eller forældre, der gerne vil have de unge i tale, så giver Emilia van Hauen sit bud på, hvad der er på spil i de unges liv. Hun taler om tidens trends og sociale tendenser i samfundet, og hun involverer gerne deltagerne denne februar-aften i en dialog. - Unge mennesker har til alle tider udfordret os, og sådan skal det være. De er dem, der på sigt skal føre samfundet videre, og hvis vi vil i tale med dem, er det vigtigt at få en fornemmelse af, hvor de er. Der er ingen tvivl om, at Emilia van Hauen har et bud på, hvordan det kan lade sig gøre - så gå ikke glip af denne unikke mulighed for at deltage ved dette foredrag og blive klogere på nutidens unge.

Billetter kan købes ved døren eller 14 dage før hos Brugsen i Tjæreborg eller på Tjæreborg Bibliotek. Foreningerne i Tjæreborg er arrangører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce