Annonce
Ugeavisen Bramming

Vejrup har fået egen by-plakat

Vi er godt tilfredse med Vejrup-plakaten med det røde hjerte over j-et i Vejrup. Her præsenteret i haven sammen med børnene Cecilie og Kaisa. Foto: Kirsten Enevoldsen
Kunstneren Lydia Wienberg har skabt plakaten, der nu sælges til alle interesserede, og overskuddet går til Vejrups fortsatte udvikling.
Annonce

VEJRUP: Vejrup?

Plakatkunstner Lydia Wienberg fra Ejstrup ved Kolding var en smule skeptisk. Med sine 400 husstande er Vejrup nemlig den hidtil mindste by, den kendte kunstner har kreeret en byplakat til.

Men nu er den der, og Lydia Wienberg overgav sig hurtigt, da hun mødte de to lokale ildsjæle bag initiativet, ægteparret Pernille Søgaard og Mikkel Hermansen, der havde taget en cykeltur rundt i landsbyen med kameraet over skulderen.

Den smukke Vejrup Kirke og menighedshuset, den nye Landsbyparken, Olsens Paradis, fællesskabsskulpturen på Købmandstorvet – skabt af den lokale stenhugger Jørgen Martin Pedersen og den nu nedlagte Bramming-Grindsted bane med det lille banehus.

- Alt er kommet med. Vi synes, det er blevet meget vellykket siger Pernille og Mikkel, der er kontaktpersoner for salg af plakaten med eller uden ramme.

- Og hele overskuddet går selvfølgelig til den fortsatte udvikling af Vejrup, fastslår de.

Lydia Wienberg kalder det også en dejlig oplevelse at møde to ildsjæle, der sådan brænder for deres lokalsamfund:

- Og Vejrup er en rigtig hyggelig lille by. Jeg er da også meget glad for modtagelsen af plakaten og for, at Pernille fandt frem til mig. Nu håber jeg så, den kommer til at hænge i rigtig mange hjem, slutter kunstneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce