Annonce
Ugeavisen Bramming

Vejrup IF tilbyder e-sport

I et hyggeligt lokale på 1. salen i Vejrup/Endrup Fritidscenter mangler nu næsten kun computerne at blive monteret ved stationerne her langs væggen, siger Mikki Geilager, der her ses sammen med VIF's nyvalgte formand, Sabrina Hermansen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Det er den lokale computerspils-ekspert, Kristian Turner, der sammen med Oliver Karlskov Morsing og Mike Geilager Morsing skal stå for undervisningen.

VEJRUP: Intet er så galt, at det ikke er godt for noget, og selv om corona-nedlukningen er enerverende, så fryder Vejrup If's nyvalgte formand, Sabrina Hermansen, sig sammen Mikki Geilager Morsing over, at der så har været tid til at indrette et spritnyt e-sportslokale på 1. salen i Vejrup/Endrup Fritidscenter.

E-sport er en computer-sport for børn fra 10 år og langt op i alderen. Typisk er det dog teenagere og unge mennesker op til 25-30 års alderen, der enten sidder hjemme og dyster eller mødes i et klublokale, hvor computerne står på stribe og er klar til at dyste over nettet.

Det er naturligvis ikke helt billigt at indrette sådan et lokale, men takket være Vejrup/Endrup Fritidscenter, godt 34.000 kroner fra OK-benzin og en masse frivilligt arbejde og kan de første 10 e-sports spillere og deres trænere, Kristian Turner, Oliver Karlskov Morsing og Mike Geilager Morsing rykke ind, så snart corona-restriktionerne tillader det.

Benzin-tankningen gav 26.000 kroner i støtte til idrætsforeningen. OK lægger så yderligere 30 procent oveni i sponsorstøtte, således at VIF i alt har modtaget 34.000 kroner – penge, der har været en god hjælp i forbindelse med etableringen af det nye e-sportslokale i centret.

- Det er et nyt sports-tilbud i Vejrup IF, der ellers byder på håndbold, fodbold, badminton, sjov træning og gymnastik, fortæller Sabrina, som afløser Otto Pedersen i formandsstolen.

Mikki Geilager føjer til, at der har været mange telefonopringninger fra e-sports interesserede, så han forventer, at det bliver succes fra dag ét.

Annonce

Op til 15 øre per liter

I Vejrup tankes der OK-benzin ved Vejrup Andel i Storegade, og OK-pengene er skruet sådan sammen, at modtager-klubben kan opnå op til 15 øre per liter tanket benzin. Der er først og fremmest fem øre per liter tanket benzin på OK-benzinkortet. Hvis kunden så også er el-kunde hos OK, lægges yderligere fem øre til per liter, og så kommer der yderligere fem øre til, hvis kunden/bilisten tillige har mobiltelefoni hos OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce