Annonce
Den gamle jernbane mellem Grindsted og Bramming er efterhånden groet til. Det sidste tog kørte på banen i 2012, og nu er de fire kommuner, som banen går igennem, ved at nærme sig en aftale med Banedanmark om at overtage banen. Borgmesterkandidaterne fra Venstre, Morten Thorøe (Vejen), Stephanie Storbank (Billund) og Mads Sørensen (Varde), ønsker, at banen bliver fjernet og om dannet til en sti. Et ønske, som også V-borgmester i Esbjerg, Jesper Frost Rasmussen, bakker op om. Foto: Alex Hermann.
Ugeavisen Bramming

Venstre ønsker snarlig handling: Nedlæg Grindsted-banen og lav den om til en sti

På tværs af kommunegrænser ønsker Venstres borgmesterkandidater i de fire kommuner, som Grindsted-banen løber igennem, at fjerne banen og i stedet anlægge en sti.
Annonce
  • Den gamle jernbane mellem Grindsted og Bramming er efterhånden groet til. Det sidste tog kørte på banen i 2012, og nu er de fire kommuner, som banen går igennem, ved at nærme sig en aftale med Banedanmark om at overtage banen. Borgmesterkandidaterne fra Venstre, Morten Thorøe (Vejen), Stephanie Storbank (Billund) og Mads Sørensen (Varde), ønsker, at banen bliver fjernet og om dannet til en sti. Et ønske, som også V-borgmester i Esbjerg, Jesper Frost Rasmussen, bakker op om. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce