Annonce
Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Det var en dejlig onsdag for Anne Weiling og hendes ni-årige datter: Vi glæder os bare SÅ meget til at komme hertil til 23. oktober, når vi får nøglerne. Foto: Kirsten Enevoldsen
Anne Weiling flytter med sine to små døtre ind i Bramminghus sidst i oktober.

BRAMMING: Ni-årige Fraja Weiling havde en dejlig onsdag formiddag i Bramming i sidste uge. Sammen med sin mor, Anne Weiling, var hun på besøg i sit nye hjem, hos sine nye lærere og klassekammerater i sin nye hjemby: Stationsbyen Bramming.

Det mest spændende var Bakkevejens Skole, hvor Fraja får 19 nye klassekammerater i 3.B:

-Og jeg har allerede 19 nye venner, jubler Fraja, mens hun danser hen ad indgangen til deres nye hjem i Bramminghus og sammen med mor bliver vist ind i deres nye lejlighed af en boligforeningsmand.

Annonce

Og ja, bekræfter Frajas mor:

-Vi glæder os til at flytte herover. 23. oktober rykker vi ind efter en hurtig beslutning forleden weekend, da sammen med min veninde fra Kolding kørte mod vest for at finde ny bolig og ny hjemby.

-Og det føltes bare helt rigtigt i maven, da vi nåede Bramminghus. Jeg kunne lige se os selv her – og så lige midt i byen, hvor vi på gåben kan nå så godt som alt, siger Anne Weiling, der foruden til Fraja er enlig mor til tre-årige Elia, som dog blev hjemme i børnehaven i Kolding i onsdags.


Og det føltes bare helt rigtigt i maven, da vi nåede Bramminghus. Jeg kunne lige se os selv her – og så lige midt i byen, hvor vi på gåben kan nå så godt som alt.

Anne Weiling


Anne Weiling har kigget efter ny bolig i både Vejen og Brørup, men da hun nåede Bramming, var både hun og veninden sikker: Det skulle være her. Bramminghus.

-Og der skulle altså bare ske noget for os – pigerne og jeg. Vi skulle ikke blive i Kolding, og da jeg samtidig har et godt netværk på disse kanter, er jeg bare glad for boligen her. Den passer også fint i størrelsen, og Fraja blev taget så godt imod – faldt godt ind i klassen i fagene og var med i frikvartererne med det samme. Så nu kan jeg kun sige, at vi glæder os – og i hovedet er jeg i fuld gang med indretningen, siger Anne Weiling, der er lungesyg og derfor er hjemmegående.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Annonce