Annonce
Ugeavisen Bramming

Vi skal flette fingre med politikerne

Der skal ikke laves revolution, men vi skal strukturere og intensivere samarbejdet, fastslår nyvalgte Jan T. Bruun, der henter energi og overskud til HHI-arbejdet i haven. Dog klarer robotten græsplænen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Nyvalgt HHI-formand vil øge samarbejdet med Lokalråd og Byforum og skærpe samarbejdet med de lokalt valgte politikere fra Bramming-området.
Annonce

BRAMMING: Den nyvalgte bestyrelsesformand, Jan Tingleff Bruun, understreger, at han hverken kan eller vil revolutionere HHI. Det er slet ikke nødvendigt, men han har en plan om at skærpe samarbejdet med lokalpolitikerne fra Bramming-området:

- Bramming er en væsentlig og velfungerende del af Esbjerg Kommune. Det skal manifestere sig – også i byrådet. Og så vil jeg nok bruge noget krudt på at få et samarbejde med både Lokalråd og Byforum på skinner, så vi står sammen om at sætte Bramming på kommunekortet.

- Jeg forestiller mig en slags fingerfletning mellem de tre Bramming-organisationer og lokalpolitikerne, så de får konstruktiv feed back fra os, og vi får meldinger fra dem i rette tid, når Bramming-sager er på vej til dagsordenerne på Rådhuset, siger Jan T. Bruun, der som vestjyde ikke rutter med superlativerne, men dog ikke tøver med at kalde Bramming for ”en fantastisk by med mange muligheder og for alle aldre – både arbejdsmæssigt og i fritiden, hvor et mangfoldigt foreningsliv tegner stationsbyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce