Annonce
Ugeavisen Bramming

Vuggestue i Gørding 1. april

Charlotte Schwartz i det nye badeværelse i vuggestue-afdelingen i det blå hus, hvor der er håndværkertravlhed med at blive klar til 1. april. ”Tingesten” i Charlottes hånd er en dørstopper, der placeret rigtigt hindrer, at små barnefingre kommer i klemme. Foto: Kirsten Enevoldsen
Fuld gang i indretningen af vuggestuen til 12 små børn i Farveladens blå hus.

GØRDING: Der er grøde i den i Gørding. Nye udstykninger er på vej, og ikke mindst børnefamilier lægger vejen forbi for at sondere mulighederne for en fremtid i en driftig landsby.

Til det hører også mulighederne for både børnepasning og skolegang. Her mangler for så vidt heller intet. Daginstitutionen Farveladen i Østparken har længe dækket behovet for børnehavebørnene, og en endog meget velfungerende dagpleje har dækket pasningsbehovet for de 0-3 årige.

Et vuggestue-tilbud har der derimod aldrig været. Det er der fra og med 1. april – fra klokken 6.15 til 16.45 på hverdage – torsdag dog til klokken 17 og fredag til klokken 16. Gørding Vuggestue får til huse i en del af de eksisterende bygninger i det hidtidige blå hus:

-Her bliver fine rammer for 12 vuggestue-børn. Det hele er nyistandsat, indrettet med hæve/sænke-borde, liggehal/sove-til-middag-rum, ny legeplads, nye legeredskaber o.s.v., fortæller den pædagogiske leder, Charlotte Schwartz, mens hun viser frem og veksler ord med en håndværker, der er i gang med at gøre vuggestuen klar til de 0-3 årige.


Her bliver fine rammer for 12 vuggestue-børn. Det hele er nyistandsat, indrettet med hæve/sænke-borde, liggehal/sove-til-middag-rum, ny legeplads, nye legeredskaber o.s.v.

Charlotte Schwartz


Og i disse dage boltrer børnehavebørnene sig livligt i sneen på legepladsen. Foto: Kirsten Enevoldsen

Gørding Lokalråd har i flere år haft gang i en række initiativer for at gør Gørding attraktiv som bosætningsby, og her er pasnings- og skole-muligheder en væsentlig faktor, og med hensyn til pasningsmuligheder for familiernes mindste børn vægtes det at have valgmuligheder højt. Nogle foretrækker dagplejen, andre ønsker vuggestue og børnehave.

Fra 1. april er der så alle muligheder på paletten, og Charlotte Schwartz glæder sig til både børn, forældre og personale. Lige nu søges der en pædagog og en pædagogmedhjælper til vuggestuen, der får Charlotte Schwartz som daglig pædagogisk leder.

Charlotte er leder for hele Farveladen, der omfatter det gule hus med 59 børnehavebørn i 3-6 års alderen og det blå hus med 19 børnehavebørn og fra 1. april 12 vuggestuebørn i 0-3 års alderen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce