Annonce
Ugeavisen Bramming

”Wind for life” - bæredygtig vindenergi

Direktør Mads Kirkegaard ved et par af de vindmøller, der er virksomhedens absolutte speciale. Foto: Polytech
Polytech A/S i Bramming lancerer ny identitet med nyt slogan og fokus på bæredygtighed.

BRAMMING: Polytech A/S i Bramming er én af storspillerne på verdensmarkedet, når det gælder udviklingen frem mod vedvarende energi.

- Vi er et godt eksempel på, at man godt kan drive en god forretning og gøre noget godt for vores planet samtidig, fastslår direktør Mads Kirkegaard.

Polytechs nye logo og slogan

Det synspunkt er da også årsagen til, at virksomheden fra i dag lancerer en ny visuel identitet og identitet: ”Wind for life” afløser således det hidtidige ”Beyond the idea” og er samtidig med til at understrege, at vindmøllespecialisten med 850 medarbejdere over hele verden, heraf hovedsæde samt 450 ansatte i Bramming, tager begreberne bæredygtighed og social ansvarlighed alvorligt, både når der skal tiltrækkes kunder og nye medarbejdere.

Polytech har ligeledes over en årrække markeret sig som kvalitetsvirksomhed på vindmøllemarkedet: Syv år i træk gazellevirksomhed og nu certificeret i FN’s 17 verdensmål.

Annonce

Fokus på bæredygtighed

Med sloganet ”Wind for life” fokuserer Polytech på bæredygtighed. Vindmøllebranchen og den grønne omstilling rimer ikke for ingenting på hinanden, og når vindmøllevirksomheden sidst på året tager sit store nye domicil ved indkørslen til Bramming på Vardevej i brug, har den endnu engang slået sit navn fast både lokalt og nationalt.

Når flaget over virksomheden kommer til at vaje med ”Wind for life” sloganet slår Polytech for alvor sin globale indsats og anerkendelse fast – også helt lokalt.


Vi er et godt eksempel på, at man godt kan drive en god forretning og gøre noget godt for vores planet samtidig.

Mads Kirkegaard


Polytechs fokus på balancen mellem bæredygtighed og god forretning er da også vigtig for både nuværende og potentielle medarbejdere, oplever Mads Kirkegaard og tilføjer:

– Vi kan se, at stadig flere vil have et arbejde med mening, hvor de føler, at de bidrager til noget større. Derfor er bæredygtighed altid en del af samtalen, når vi snakker med vores kunder, rekrutterer nye talenter, forhandler med vores leverandører, og når vi arbejder sammen hver dag, fortæller Mads Kirkegaard.

Annonce

Involverer medarbejdere

Ifølge direktøren er der ingen modsætning mellem, hvad der er godt for virksomheden, og hvad der er godt for miljøet – de to ting kan sagtens gå hånd i hånd:

– Når hele organisationen bakker op, så vil alle bidrage med ideer og være på udkig efter løsninger – både internt og eksternt. Derfor involverer vi også medarbejderne og gør det tydeligt, hvordan den enkelte kan bidrage, siger han.

Handling bag ordene!

For Polytech er det nye slogan og certificeringen i verdensmålene kun et første skridt på en lang rejse, der også kan mærkes i lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce