Annonce
Ugeavisen Bramming

Yoyovægt nej tak – nu også online

Karina Rimmen - i ny slank og glad udgave. Foto: Martin Wilde
Bramming-kvinde har åbnet ”Hillerup – Livsforandring & Coach” til kvinder, der ønsker stabil vægt og ikke længere tror på slankekure.

BRAMMING: ”Livsforandring & Coach”. Det er titlen, som ergoterapeut Karina Hillerup Rimmen, 59 år, endte med at vælge til sin helt nye enmandsvirksomhed, som hun driver hjemme fra privaten i Bramming.

- Det er faktisk lidt svært præcist at forklare, hvad der kendetegner mit tilbud, men at titlen er lidt bred har vist sig at være en fordel, siger Karina, der fra at henvende sig til kvinder midt i livet og hjælpe med livsforandring i bred forstand, nu går all in for at hjælpe kvinder i alle aldre til en stabil vægt.

- Det har vist sig, at emnerne ofte er de samme som før. For det, der står i vejen for at komme i gang, komme i mål og/eller holde ved, handler ofte om mere end bare selve vægttabet. Tilbuddet her er derfor også en hjælp til at få bugt med de dårlige eller usunde vaner, man godt er klar over ikke du’r, men ikke magter selv at komme fri af.

Annonce

Individuel støtte

- Det er individuelt, hvordan støtten til den enkelte klient skal gribes an, siger Karina, der har videreuddannet sig inden for coaching og i mindfulness.

- Sammen med min grunduddannelse som ergoterapeut tilbyder jeg både fysiske og nu også online-baserede personligt tilrettelagte 1:1 sessions, individuelle forløb og gruppeforløb, workshops og foredrag, fortæller Karina, der bruger egne erfaringer i livet som råstof for sit nye terapi-tilbud:

- Jeg har haft flere perioder i mit liv, hvor det har været svært at prioritere egne behov i forhold til sund levevis. Set i bakspejlet kunne jeg godt have brugt en sparringpartner, der kunne skubbe mig i gang med en holdbar ændring og gi’ mig nogle værktøjer til blandt andet at komme af med nogle ekstra kilo efter to fødsler.

Der er kun dig til at afgøre, hvilken vej du vil gå, lyder mottoet. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

Klientens mentor

- For mig blev det til kampen mod yoyovægt i flere år og den ene kur efter den anden. Da jeg først fik knækket koden og fik styr på min svingende motivation, blev det hele meget lettere. Det er de erfaringer, jeg bruger her i ”Livsforandring”, hvor jeg bliver klientens mentor i et seriøst forandringsforløb, der munder ud i en varig, ønsket livsforandring - som det at opnå stabil vægt i bund og grund jo handler om, siger Karina og tilføjer, at der før et forløb begynder, er mulighed for en afklarende samtale.


For mig blev det til kampen mod yoyovægt i flere år og den ene kur efter den anden. Da jeg først fik knækket koden og fik styr på min svingende motivation, blev det hele meget lettere.

Karina Rimmen


- Det er vigtigt for mig, at mine klienter oplever seriøsitet, ordentlighed og høj service også i de nye online muligheder. En online workshop, der strækker sig over flere ”mødegange på Zoom” er et nyt tiltag som begynder allerede i næste uge.

- Da forandringer jo er flydende, opjusterer vi undervejs, og ikke to forløb er ens, ligesom der også er individuelle forskelle, selv om man deltager i gruppeforløb, pointerer Karina og tilføjer, at tidligere deltagere i deres forløb har fået kendskab til forandrings-værktøjer som tjeklisten og flowteorien, mindfulness, motion, og kreativ fordybelse bare som eksempel.

Der kan læses yderligere om tilbuddet på www.k-hillerup.dk

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Ord skal læses og synges

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skjern Bank inviterer på gratis øl og koncert

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kontoret holder minibyfest torsdag, fredag og lørdag

Ugeavisen Bramming

Nørretorv var næsten fyldt til lørdagskoncert

Ugeavisen Bramming

Åbner egen frisørsalon: En drøm er gået i opfyldelse for Ziba

Ugeavisen Bramming

Pligt for til i morgen

Ugeavisen Bramming

DSB fjerner togpersonalet fra intercitytog til Esbjerg

Ugeavisen Bramming

64-årig mand væk i fem dage: Nu er han fundet

Ugeavisen Bramming

Niklas kom på podiet til VM

Ugeavisen Bramming

Stadig to lejrskoler i skoleforløbet

Ugeavisen Bramming

140 tog på tur med MY'eren - og flere ture er på vej

Ugeavisen Bramming

Koncert bliver der på Nørretorv - også hvis det regner

Ugeavisen Bramming

Christian blev nr. 8 til VM

Ugeavisen Bramming

Dansk og amerikansk musik spiller op på Nørretorv

Ugeavisen Bramming

Lille, fine Carla fandt sokken

Ugeavisen Bramming

Fotopar åbner galleri i St. Darum

Ugeavisen Bramming

Lunds El er kommet godt fra start

Ugeavisen Bramming

Kun ét år mere: Bramming skal have ny formand

Ugeavisen Bramming

Lokalråd efterlyser hurtigere resultater

Ugeavisen Bramming

Som i et eventyr

Ugeavisen Bramming

Ridderkors til fem byrådsmedlemmer

Ugeavisen Bramming

Gram Slot er fyldt med mysterier og andet godt

Ugeavisen Bramming

Masser af plads lige midt i naturen og med egen sø

Annonce