Annonce
Dalum Hjallese Avis

Dalum Landbrugsskole indgår samarbejdsaftale med universitet i Taiwan

Taiwan og landbrugsskolen i skøn forening. PR-foto
Annonce

Dalum: Studerende fra National Pingtung University i Taiwan vil fremover tilbringe en del af deres studietid på Dalum Landbrugsskole, hvor de skal lære, hvordan vi driver landbrug i Danmark. Universitetet og landbrugsskolen har netop indgået samarbejdsaftale, som omfatter både undervisning, lærer-udveksling og rådgivning i forbindelse med opstart af landbrugsvidenscenter i Sydøstasien.

- Vi har banket døren ind til introduktion af dansk teknologi og knowhow i Taiwan. De er meget in-teresseret i dansk viden, og med danske virksomheders hjælp kan vi være med til at løfte niveauet derude på områder som bæredygtighed, dyrevelfærd og miljø, siger uddannelseschef Eric Wan-scher fra Dalum Landbrugsskole.

Dalum Landbrugsskole kommer også til at indgå som videnspartner i forbindelse med universite-tets etablering af et nyt videnscenter for landbrug, der skal servicere virksomheder og landbrugs-organisationer i hele Sydøstasien.

- Vi kan være med til at validere den viden, der kommer ind, og sikre, at det er god og korrekt vi-den. De kigger rigtig meget til Europa og Danmark i forhold til landbrug og vil gerne drage nytte af vores viden og erfaring. Vi kan introducere deres undervisere og rådgivere til den danske land-brugsbranche og vise dem det danske set-up, siger Eric Wanscher.

Allerede i foråret 2019 forventes de første elever og undervisere fra National Pingtung University at ankomme til Dalum Landbrugsskole. Universitetet har i alt ca. 11.000 studerende fordelt på 26 afdelinger.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce