Annonce
Dalum Hjallese Avis

Dalumspejderne holder loppemarked

Verner Thomsen, Jytte Hauberg Andersen og Jens Erik Andersen fra forældreforeningen/husbestyrelsen har måttet arbejde i regnvejr noget af ugen. Foto: Dalumspejderne
Annonce

Dalum: Dalumspejderne har samlet loppeeffekter ind i denne weekend, for at have varer til det årlige loppemarked, som løber af stablen lørdag 14. september og søndag den 15. september begge dage kl. 11-15 – Birkedals Alle 63.

Nåede du ikke at få dine ting afleveret, kan du nå det endnu – enten ved selv at aflevere det på ovenstående adresse eller kontakte os på telefon 22 90 45 65 eller 28 94 98 18.

Verner Thomsen, Jytte Hauberg Andersen og Jens Erik Andersen fra forældreforeningen/husbestyrelsen har taget paraplyerne frem og håber på rigtig godt loppemarkedsvejr i den kommende weekend – det vil sige ingen regn, men heller ikke så varmt at folk tager til stranden.

Vi kan godt mærke at der efterhånden er mange der sælger på FB, på havnen eller via loppemarkedsreoler og gadeloppemarkeder, men vi tror og håber på et godt salg. Det er de penge vores engagerede ledere laver godt og spændende spejderarbejde for det næste år.

Faktisk er alle i gang i disse dage - både spejdere, ledere, forældre og frivillige der end ikke selv har spejderbørn ved Dalumspejderne mere. Alle ser det som en god mulighed for at gøre en forskel, lave noget sammen og nyde den gode stemning.

Mere genbrugstanke og mindre ”Brug og smid væk”-mentalitet styrker vores børn og unge i nogle mere miljøbevidste valg – det vil vi gerne være med til at støtte op omkring, det kan vi alle lære noget af.

Salg af møbler, bøger, kunst, elektronik, tasker, tøj, sko, lamper, køkkenting, legetøj og så vil der traditionen tro være indrettet en cafe med salg af spiselige lækkerier og drikkelse – både koldt og varmt.

Dalumspejderne glæder sig til at se dig i den kommende weekend og har du fået lyst til at gå til spejder, kan gruppeleder Tina Andersen kontaktes

på telefon 25 13 73 94 eller for flere informationer www.dalumspejderne.dk.

Der er samlet mange ting ind. Foto: Dalumspejderne
Og der er naturligvis tøj. Foto: Dalumspejderne
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

Højbys haller er overbelagte: - Det er jo ikke meningen, at vi skal sende børnene til Rolfsted en kold decemberaften

Annonce