Annonce
Dalum Hjallese Avis

Danmarkshistorien på vrangen

Foredraget tager udgangspunkt i Poul Duedahls egen bog. PR-foto
Annonce

Dalum: Tag med på en rejse tilbage til 1800-tallet og stift bekendtskab med den sidste hofnar på Augustenborg Slot, præstedatteren fra Fredericia, der skiftede køn og blev sæbefabrikant, en sort plantageslave og andre af Danmarkshistoriens fraklip.

Hør mere om en tid, hvor samfundsordenen byggede på kadaverdisciplin, og samfundsfjender blev tortureret, brændemærket og halshugget. En tid med statsstøttet sørøveri og lakuner af lovløshed, og hvor enkelte lod sig hverve af en kyssekult, mens andre solgte deres sjæl til Djævelen!

Foredraget er baseret på Poul Duedahls bog Velkommen på Bagsiden - Danmarkshistorien på vrangen. Forlaget Gad fortæller om bogen, at den er en beretning om de menneskelige vildfarelsers historie, om eksperimenter der gik galt, kampe der blev tabt og ideer som ingen længere abonnerer på. Fortællinger, som kan være svære at få øje på, og som understreger den gamle sandhed om, at det som regel er sejrherren, der skriver historien.

Kort sagt er der lagt op til en underholdende og lærerig formiddag, hvor forfatteren selv vil fortælle historierne og om arbejdet med at finde dem.

Det sker torsdag 7. november fra 10 til 12 i Dalum Kirkes Anneks, Dalumvej 112B.

Gratis adgang, men kaffe/te koster 20 kr.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce