Annonce
Dalum Hjallese Avis

De ruster sig ganske markant mellem fruens muntre bøge - Dalum henter eks-FC Fyn-profil som assistent til Fynsserien

Dalums sportsdirektør Jens Lolch, der så småt risikerer at få slidt knytnævens knoer, siger velkommen til Johnny Andersen, der sidst var i trænerjob i Stige og tidligere har leveret mange præcise lange centringer med venstrebenet i blandt andet FC Fyn og Marienlyst. Foto: Dalum IF
Johnny Andersen skal være ny assistenttræner for Dalums andethold i Fynsserien, og dermed fortsætter klubben oprustningen inden premieren.

FODBOLD: Det ser ud til, at der spirer et vist råderum med klar handlekraft og vital vægt bag i Dalum IF, der er godt i gang med at ruste sig til det kommende fodbold-forår.

Dalum har i de seneste uger - med Jens Lolch, der blev sportsdirektør sidste år - som profil jævnligt meldt om den og den spiller og assisterende træner, som på aftaler slutter sig til den rød-hvide flok, som på eliteplan har holdt i 2. division og Fynsserien.

Senest kan man se, at den tidligere FC Fyn-forsvarer Johnny Andersen er engageret som den kommende assistenttræner for den yderst rutinerede Jens Lolch, som i de seneste måneder er blevet sportsdirektør for 2. divisionsholdet.

Annonce

Johnny Andersen blev i sin tid på FC Fyns hold - og senere Marienlyst kendt som en lovende forsvar med et markant venstreben - omend det til tider kneb med at fjerne sidste og svære  gram fra kampvægten.

- 32-årige Johnny Nørremand Andersen skal være med til at videreudvikle de mange unge talenter, som er med i fynsserie-truppen i Dalum IF. Målsætningen for holdet er at fastholde den flotte placering i toppen af Fyns bedste fodboldrække, samt ikke mindst at udvikle og modne spillerne til at kunne rykke op i divisionstruppen.

Fra Stige til Dalum

- Johnny Nørremand Andersen har været træner i Stige Boldklub, i øvrigt noget af tiden sammen med en gammel Dalum kending i form af Benjamin Strøjer Tempelaars, ligesom Johnny har stor erfaring som spiller på Divisionsplan. Han har spillet ungdoms fodbold på højeste niveau i B. 1913 (med en vis Jens Lolch som træner), samt senior fodbold i primært FC FYN og Marienlyst, ligesom han også har spillet her i Dalum IF, melder Dalum IF.

- Favoritpositionen var i midterforsvaret, hvor hans gode overblik og taktiske forståelse kom til sin ret, derudover var han kendt for et yderst hårdt og præcist spark på dødbolde.

Annonce

Opgaven i Fynsserien

Johnny Nørremand Andersen siger om opgaven i Fynsserien:

- I forhold til opgaven der venter, så er Dalums andethold en rigtig spændende trup, hvor jeg glæder mig til at hjælpe de unge spillere på vej ikke kun mod divisionsholdet, men også med at arbejde individuelt og dermed være med til at udvikle den enkelte spiller.

- Som træner kan jeg rigtigt godt lide at arbejde med unge sultne spillere, og ambitionen er at gøre vejen til hold 1 så kort som muligt.

Sportsdirektør Jens Lolch udtaler:

- Med ansættelsen af Johnny som assistenttræner får vi en ung og sulten træner ind omkring Fynsserieholdet, derudover har Johnny rigtig mange gode kompetencer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce