Annonce
Dalum Hjallese Avis

Dyrup-FDF'ere på festival i Vejen

FDF har netop holdt seniorfestival for 1500 unge, hvor musik og fællesskab var i fokus. Foto: Rieke Poppe
1500 FDF'ere fra hele landet mødtes i september til seniorfestival for at få inspiration og knytte nye fællesskaber
Annonce

Dyrup: Hele 1.500 FDF'ere var samlet til en weekend med leg, musik og fællesskab, da FDF Seniorfestival 2019 løb af stablen 13.-15. september, heriblandt 23 unge fra FDF Odense 2 Dyrup. Festivalen fandt sted på Kongeådalens Efterskole mellem Vejen og Rødding, og der blev skabt masser af nye venskaber.

- Vi har gået rigtigt meget rundt til de andre kredse for at møde nye venner, og det er virkelig nemt, for alle er jo FDF'ere. Så det fedt, at FDF stabler sådan noget her på benene for os unge, siger William Libergren fra FDF Odense 2 Dyrup i en pressemeddelelse.

Jakob Fauerskov, formand for Seniorfestivalen, lægger vægt på, at Seniorfestival er et modsvar til præstationssamfundet og med til at skabe et åndehul for de unge:

- I en verden, hvor alle skal præstere og blive til noget, giver FDF Seniorfestival et åndehul. Her handler det om fællesskab pakket ind i et hav af forskellige oplevelser. Og det særlige er, at vi alle er mere "til stede", siger han.

Annonce

Musik fra egne rækker

Og festivalen var et hit, hvis man spørger de unge fra FDF Odense 2 Dyrup. De deltog i både morgengymnastik og tonselege, men det var musikken, der var i fokus.

- Futte Fynbo og Bob de Beat, var virkelig fede, de sparkede godt nok gang i festen fredag aften, siger William Libergren.

Mere end 30 bands og kunstnere kunne opleves på festivalen, mange af dem fra FDF's egne rækker. Det var i år 15. gang FDF inviterede til Seniorfestival på Kongeådalens Efterskole.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce