Annonce
Dalum Hjallese Avis

Endelig blev drømmen opfyldt: BBB var vært ved U12-stævnet

Alle fik pokaler. Flot. Privatfoto
Annonce

Bellinge: Træner Carsten Stensgaard og administrator Henrik Kofod Madsen havde haft samme drøm længe, om at lave deres eget stævne, og om at afholde et ”Hjemmebane-stævne” for deres drenge.

”Vi er i U12-afdelingen 30 drenge, som aldrig har prøvet at spille på hjemmebane i hallen i BBB, det skal de have lov til at prøve”, lød det fra cheftræner Carsten Stensgaard – og administratoren Henrik Kofod Madsen havde haft samme tanke.

Så en søndag eftermiddag i August sidste år, mødtes de 2 over en øl og en pølse med brød – og herfra tog det fart.

Det blev arbejdet intenst med opgaven de første par måneder, til start delte de det med forældregruppen i U12, for at vide om der var opbakning – og det var der.

Herfra gik det med at finde sponsor, få bestemt præmier og få lavet et ”set-up” til selve dagen.

Nordfyns Bank var positiv for tiltaget af stævnet, og sprang på som hovedsponsor.

”Nordfyns Bank Cup 2019” var et bredde stævne, hvor der blev spillet både A-B-C niveau, hvilket gjorde, at der var fodbold i Hallen fra 8,30 til kl.18.

Der var god og underholdende fodbold hele dagen, og der blev virkeligt gået til den i alle rækkerne.

Det var opdelt i puljer, hvorefter det gik over i A- og B slutspil, og det blev afsluttet med fælles præmie overrækkelse hvor ALLE fik pokaler/medaljer, en super flot sponsoreret præmie fra

Nordfyns Bank, samt en slikpose fra Slikræven, Bellinges nye slikbutik. Albani var vært med en Sodavand til alle drengene efter deres indsats på banen.

Det var et virkeligt godt stævne, og utrolig god opbakning fra hold der hurtigt tilmeldte sig, fra klubben´s bestyrelse, samt den største hjælp blev fundet i forældregruppen omkring U12.

Cafeteriaet blev kørt med stort udvalg, og styret meget flot igennem af Lene Sønderby Pedersen, og med alle de gode hjælpere hun havde omkring sig.

Stævneleder Henrik Kofod Madsen udtaler sig efter stævnet, at arbejdet i at lave sådan et stævne er kæmpe stort, men det er det hele værd, når det blev afviklet som det gjorde.

Han har efterfølgende takket ALLE hjælperne omkring sig, for uden dem kunne han ikke have lavet sådan et stævne – og endvidere takket han også sin Kone Janne Kofod Madsen, da hun har været lige så stor part i planlægningen (bl.a. givet pladsen til at han kunne bruge tiden), samt var en stor del af hjælpen dagene op til stævnet, samt på selve dagen.

Det er helt sikkert et stævne man vil kigge tilbage på med glæde, og det udelukkes bestemt ikke, at man kunne finde på det igen.

Alt i alt, så er Nordfyns Bank Cup 2019 en succes for klubben, samt for U12 afdelingen, og for alle de gode hjælpere der var med til at afvikle stævnet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce