Annonce
Dalum Hjallese Avis

Få en snak med dyrene og slå dig ned i mejetærskeren: Økologiske landmænd holder åbent hus

Peder Dreyer har aldrig været bleg for at invitere folket ind på gården. Foto: Nils Svalebøg
I weekenden 31. august og 1. september inviterer økologiske landmænd til Økologisk Høstmarked. Det er en oplagt mulighed for at tage børn, bedsteforældre, naboen, vennerne eller kæresten under armen og opleve, hvor de økologiske dyr bor og grøntsagerne gror.
Annonce

Brændekilde: I landbruget er høsten en særlig årstid, hvor resultatet af mange måneders arbejde fejres. Den særlige stemning vil de økologiske landmænd gerne dele med andre. Derfor inviterer de hvert år indenfor til en sensommerdag i økologiens tegn.

Økologisk Høstmarked – som afholdes i weekenden den 31. august og 1. september - er for alle, som har lyst til at se dyrene tæt på, smage på grøntsager og få en førstehåndsoplevelse af, hvordan de økologiske fødevarer bliver produceret.

Høstmarkedet er den økologiske branches fælles landsdækkende forbrugerevent, som arrangeres af Økologisk Landsforening i samarbejde med værter over hele landet. Sidste år valgte 75.000 danskere at bruge en dag på at besøge den lokale økologiske landmand.

På hjemmesiden www.høstmarked.dk er det muligt at læse mere om, hvad du kan opleve på de enkelte gårde og finde den gård, der passer til interesse og kørselsafstand. Beskrivelserne opdateres løbende, så hold øje med favoritgårdene.

I Brændekilde kan Dreyers Økologisk Gårdbutik besøges. Her byder Connie og Peder velkommen til hyggelige dage for hele familien.

Her kan du:

Hilse på dyrene Prøve at sidde i mejetærskeren og traktoren Få en snak med landmanden Besøge gårdbutikken med salg af økologiske produkter Nyde den åbne café med kaffe/the, kage, boller og saftevand Få smagsprøver på gårdens produkter Blive klogere på, hvordan du kan være med til at sikre rent grundvand

Og du må gerne medbringe din egen madpakke.

Det er på Bindekildevej 93, det sker fra klokken 10 til 16 begge dage.

Her fra et tidligere høstmarked, hvor grisenes fine velfærd fremstod krystalklart. Foto: Klaus Knakkergaard
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce