Annonce
Dalum Hjallese Avis

Frisørgården: Frisør glæder sig til at kunne åbne ny salon

Rikke Rønved er klar til at åbne Frisørgården på Dahlsvej 40 i Skt. Klemens. Foto: Hasse Frimodt
Rikke Rønved har sammen med kæresten Steffen knoklet hårdt for at ombygge gamle stalde til en moderne frisørsalon i Skt. Klemens.

I mange år har Rikke Rønved levet singlelivet uden mand og børn. Men for omkring 2,5 år siden fandt Rikke sammen med Steffen, der er far til tre børn.

- Jeg havde kendt Steffen som en rigtig god ven igennem 25 år, men pludselig en dag sagde det bang imellem os, og så blev vi kærester. Siden flyttede jeg ind hos ham i hans gård på Dahlsvej 40 i Skt. Klemens, siger Rikke.

Salonen er indrettet med genbrugsmaterialer fra gårdens staldbygning, som nu er lavet om til en frisørsalon. Foto: Hasse Frimodt

Rikke er uddannet frisør og har siden 1998 arbejdet i frisørbranchen. Senest som frisør i Salon Bellinge.

Annonce

- Jeg har sagt mit gode job op i Salon Bellinge, fordi jeg vil være selvstændig, siger Rikke.

Planen var egentlig at Steffen skulle have et værksted i forbindelse med gården, men de planer blev ændret efter at Rikke blev en del af hans liv.

- I stedet for et værksted gik vi i gang med at lave en salon i en af de nedlagte stalde her på gården. For vi fandt ud af at vi som familie ville have meget mere gavn og glæde af at jeg kunne åbne salon i eget hjem, siger Rikke.


Så snart regeringen giver startskuddet til at vi frisører igen må tage imod kunder, så er jeg klar, og jeg glæder mig

Rikke Rønved, frisør


Rikke og Steffen har derfor knoklet hårdt for at lave en ny flot salon.

- Jeg har nok været lidt svær at samarbejde med omkring dette projekt. For jeg ønskede at benytte så meget som muligt fra den nedlagte stald, og det er ikke verdens nemmeste opgave, men Steffen har lyttet, og måske rystet lidt på hovedet over mine mange ønsker, men efterfølgende må jeg bare sige, at det færdige resultat er blevet præcis som jeg ønskede det, siger Rikke.

I salonen finder man en tidligere stalddør, en gammel olielampe, en staldboks er blevet til disk, træværk er blevet til en knage samt et skilt ude ved vejen. Og et gammelt staldvindue er der også fundet plads til.

Olielampen hang tidligere inde i staldbygningen. Nu står den i frisørsalonen. Foto: Hasse Frimodt

- Nu går jeg så bare og venter på at få lov til at åbne. Corona nedlukningen betyder jo at jeg ikke må tage imod kunder her i Frisørgården, som jeg har valgt at kalde min nye salon. Men så snart regeringen giver startskuddet til at vi frisører igen må tage imod kunder, så er jeg klar, og jeg glæder mig, siger Rikke.

- Frisørgården skal være salonen for hele familien. Her er plads til alle, uanset alder og køn. Jeg afsætter altid god tid til kunderne og man kan altid forvente et professionelt stykke arbejde når man sidder i stolen her på Frisørgården, siger Rikke Rønved.

Rikke Rønved blev uddannet frisør i 1998. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce