Annonce
Dalum Hjallese Avis

Hø-rivning som i gamle dage

Medbring gerne egen rive ved hørivningen. Arkivfoto
Annonce

Skt. Klemens: Koordineringsgruppen i Skt. Klemens har fået midler fra Generationspagten i Odense til at afholde en hø-rivningsdag 7. september fra 13 til 16 for ALLE på Birkeengen som ligger ved Skovbakkevænget 3 i Skt. Klemens.

(Man følger markeringsbånd fra Skovbakkevænget 3 til Birkeengen, der ligger på højre side ca. 200 meter henne ad grusstien, med en smuk udsigt over Ådalen)

Her har Odense Kommune i nogle år slået græsset en gang hver sommer – dvs. lavet hø-slet - og lokale har så revet græsset sammen, så materialet fjernes fra marken. Det har givet plads til blomsterne som nu myldrer frem på området – og det er hyggeligt arbejde at rive græs sammen i store bunker.

Hø-rivningen er for ALLE, børn, unge og gamle – kom alene eller med familien for at opleve et arbejdsfællesskab som i gamle dage, hvor man hver sommer slog græs der blev revet sammen som vinterfoder til dyrene. Vi arbejder så meget som vi har lyst og kræfter til, og hygger os for resten. Koordineringsgruppen giver frokost og eftermiddagskage og lidt drikkeligt.

Generationspagten har til formål at styrke samværet på tværs af aldersgrupper.

Koordineringsgruppen har fået mulighed for at indkøbe nogle fine træriver. Men vi har måske ikke nok til alle – så medbring gerne din egen bladrive.

Tilmelding (af hensyn til forplejning) senest onsdag den 4. september til Niels Haastrup på mail: nnh@odense.dk

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce